Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Nu kan du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund få möjlighet att köpa en ny Citroën personbil och transportbil med upp till 12% rabatt.

CITROËN

Småföretagarnas Riksförbund anser att Citroën är en av de biltillverkare som just nu leder vägen i hållbart tänkande och elektrifiering när det gäller transportbilar i Sverige och i världen i sin prisklass. Om ditt företag är just nu i en fas av etablera en hållbarhetsplan rekommenderar vi er att ta en titt på Citroën som ett gediget alternativ, speciellt när det gäller transportbilar.

CITROËN

Med sitt breda modellprogram av både transport- och personbilar har Citroën något för alla. Som medlem har du upp till 12 % rabatt på allt från smidiga småbilar, till rymliga SUV:ar och praktiska transportbilar.

När det kommer till transportbilar erbjuder Citroën alltid teknik i framkant av högsta kvalitet. Med ett utbud som har lastvolymer och lösningar för alla verksamheter kan du välja mellan smidiga Citroën Berlingo eller de större Citroën Jumpy och Citroën Jumper.

Nya Citroën ë-Berlingo är vinnaren av ”International Van of the Year 2021” och en 100 % eldriven transportbil. De elektriska motorerna ger dig inte bara en transportbil med låga utsläpp, låg skatt och låga driftskostnader, utan även en drift som är tyst, behaglig och full av komfort.

Läs mer om Citroëns transportbilar här.

Förutom en förmånlig medlemsrabatt på Citroëns modeller erbjuder Citroën smidiga finansiella lösningar där du själv kan välja det upplägg som passar dig bäst. Är du även i behov av en personbil till ditt företag kan du läsa mer om Citroëns personbilar här.

Se Citroënmodeller och rabatter

Rabatter Transportbilar

Berlingo12%
Jumpy L1 skåp med eller utan 4X412%
Jumpy L2 L3 skåp & Crew Cab12%
Jumpy Påbyggnation med eller utan 4X412%
Jumper Chassi/skåp & Crew Cab med eller utan 4X412%
Jumper Påbyggnation, kylbil, chassi med eller utan 4X412%

Rabatter Personbilar

C310%
C3 Aircross SUV10%
C410%
C4 X10%
ë-C410%
ë-C4 X10%
C5 Aircross SUV10%
C5 X10%
C5 – X PHEV10%
Berlingo-e10%
Spacetourer-e10%

Extra utrustning
Fabriksmonterad utrustning     10%
Eftermonterad utrustning          10%
Specialbyggnationer                    Enligt separat offert

OBS!
Offererade priser och rabatter gäller ej kampanjbilar, businessmodeller eller nettoprissatta bilar och utrustningspaket, om annat ej anges. Nytillkommande modeller och motoralternativ förhandlas separat.

Du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund har alltså möjlighet att köpa en ny Citroën personbil och transportbil – till riktigt, riktigt bra pris.

För att kunna del av dessa priser vänligen logga in som medlem och följ instruktionerna.

Mest eftertraktade förmåner:

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen