Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
dinBIZ

Lättare att räkna ut lönsamheten i ditt företag

Ska du precis starta ett bolag, eller har nyligen startat ett? Bra gjort, Sverige behöver fler småföretagare!

Vi är en organisation som drivs av småföretagare så vi vet att det är mycket att tänka på när man drar igång. Småföretagarnas Riksförbund arbetar för att göra det tryggare, enklare och mer lönsamt för dig som bygger upp ditt företag. 

LOGGA IN - PROVA KOSTNADSFRITT

Verktyget som gör det enkelt

Ett flertal småföretag brottas med varierande grad av lönsamhetsproblem. En betydande orsak ligger i att ”springa på fel bollar”.

Att jobba med ”rätt” bollar är en utmaning. Som medlemsservice kan vi därför – först i Sverige – erbjuda våra medlemmar prisvärd tillgång till ett unikt framgångsinstrument – dinBiZ – ett effektivt och kul verktyg för att löpande identifiera dina lönsammaste bollar.

dinBIZ
LOGGA IN - PROVA KOSTNADSFRITT
dinBIZ

Ett enkelt verktyg i realtid

Du simulerar och analyserar enkelt olika scenarier och lösningar – och ser i realtid hur det påverkar din månadslön efter skatter och avgifter. Du kan efter aktuella behov bearbeta företagets enskilda erbjudanden, hela utbudsmixen, kostnadsmassan och åtgärdsplaneringen.

LOGGA IN - PROVA KOSTNADSFRITT

Prova dinBiZ gratis – du lär inte bli besviken

dinBiZ har sitt ursprung i exportindustrin. Förlagan har anpassats för småföretagare och framgångsrikt använts av över 1’400 startups på Lunds Nyföretagarcentrum under 16 år. Samma verktyg finns alltså nu tillgängligt som en publik webbtjänst.  Här kan du lägga in dina faktiska siffror och se din beräknade lönsamhet eller ändra på olika siffror för att se hur det påverkar slutresultatet. Testa gratis tre dagar, fortsätt använda dinBiZ till introduktionspris.

dinBIZ

Mest eftertraktade förmåner:

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen