MITT I EN PANDEMI – VAD HÄNDER MED MIG OCH MITT FÖRETAG? KOSTNADSFRI WEBBINARSERIE I TRE DELAR FÖR ALLA MEDLEMMAR I SMÅFÖRETAGARNAS RIKSFÖRBUND.

VAD SKA DU
och ditt företag
TÄNKA PÅ NÄR DET GÄLLER
ATT HANTERA STRESS

Stress och psykisk ohälsa har tyvärr blivit en stor del av småföretagarens vardag. Efter över ett års pandemi är det många företagare som känner sig hjälplösa och som mår väldigt dåligt. Småföretagarnas Riksförbund har uppmärksammat detta och vi vill nu hjälpa våra medlemmar genom att erbjuda en digital föreläsning i tre delar: ”Mitt i en pandemi – Vad händer med mig och mitt företag?”

Kostnadsfri webbinarserie om psykisk ohälsa
Som stöd till småföretagare som påverkats av Coronakrisen har vi tagit fram följande webbinarserie OM PSYKISK OHÄLSA

– Lördag 10/4, kl 10:00
Stress och obalans, del 1

Fokus på stress och obalans och hur en stressad hjärna utlöser kroppens naturliga reaktion på fara.

Du kan nu se inspelningen av första delen i webbinarserien när du loggar in som medlem.

– Söndag 18/4, kl 10:00
Pandemins påverkan och möjliga vägar framåt, del 2
Kirsten går igenom så kallade copingstrategier för hur man kan hantera ångest och oro, sömnproblem, negativa tankar och känslor med mera. Kirsten går även igenom tekniker med utgångspunkt från kroppen, tekniker med utgångspunkt från hjärnan och sinnet och mycket mer.

Du kan nu se inspelningen av andra delen i webbinarserien när du loggar in som medlem.

– Lördag 24/4, kl 10:00
Färdigheter och förhållningssätt för att hantera stress, del 3
I denna sista del lägger Kirsten fokus på hur man kan skapa goda och hållbara rutiner och hur detta kan vara en varaktig förändring som främjar hälsa.

"

Kirsten Wahlström

Kommer att
guida dig som småföretagare

Få med dig konkreta verktyg och strategier

Du får lära dig strategier för hur du kan vila från det som är stressande men som du inte kan lösa själv på kort sikt. Utöver dessa tre fördjupningar ger Kirsten även tips på övningar, böcker och mycket mer. Det är en värdefull föreläsning både för dig som vill lära dig mer om dig själv och för dig som känner att du befinner dig i en svår situation där du behöver extra stöd.

Plattform: Föreläsningen kommer vid samtliga tillfällen att genomföras via Zoom. Länkar skickas ut vid anmälningstillfälle. Gå gärna in och testa ditt konto så tekniken fungerar innan föreläsningen börjar. Kirsten Wahlström kommer att vara på plats från 9.45 och tillgänglig för att svara på frågor.

För medlemmar
i Småföretagarnas Riksförbund: Kostnadsfritt. Föreläsningen ingår i ditt medlemskap. Värde: 15 000 sek (exkl. moms)

Kostnadsfri webbinarserie om psykisk ohälsa

VI Förstår
SMÅFÖRETAGARE

Det är nu mer viktigt än någonsin att ansluta sig till en organisation som förstår småföretagare. Hos oss får du den hjälp och information du behöver för att kunna driva ditt företag på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

Kostnadsfri webbinarserie om psykisk ohälsa
Kostnadsfri webbinarserie om psykisk ohälsa
Kostnadsfri webbinarserie om psykisk ohälsa
Kostnadsfri webbinarserie om psykisk ohälsa
Kostnadsfri webbinarserie om psykisk ohälsa

Nordic Wellness

20 % på träningskort på alla Nordic Wellness anläggningar. Nu kan du som medlem till rabatterat pris inhandla träningskort till dig och dina anställda på alla Nordic Wellness anläggningar. Erbjudandet ger dig 20 % rabatt och gäller alla 12 månaders kort såsom Sverigekort, Region/Guldkort och Silverkort. *Vid medlemskortköp uppvisas medlemsbevis i Småföretagarnas Riksförbund. Här kan

Läs Mer »
Kostnadsfri webbinarserie om psykisk ohälsa

Bygg Business – Din guide till varaktig framgång

Din guide till varaktig framgång För att hjälpa småföretagarna i Sverige har E. Anders Brun och Göran Qvist i samarbete med Småföretagarnas Riksförbund, BeeSell AB och HighNose tagit fram guiden ByggBusiness. Målet med guiden är att radikalt höja kvaliteten på det svenska småföretagandet och att utbilda företagare i hur man etablerar en lönsam verksamhet ur

Läs Mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen