Som medlem får ditt företag en kostnadsfri behovsanalys som visar vad ditt företag behöver utveckla för att växa sig starkare och bli mer lönsam.

TJÄNA MER
JOBBA MINDRE

Småföretagarnas Riksförbunds företagsutveckling hjälper dig att öka din lönsamhet! Vi vill att du som medlem ska kunna driva ditt företag på ett ännu mer kostnadseffektivt sätt. Därför erbjuder vi tjänsten Företagsutveckling tillsammans med Affärskompetens Sverige. Metoden har redan hjälpt hundratals företag att arbeta mer effektivt och öka sin lönsamhet.

Företagsutveckling

BÖRJA MED BEHOVSANALYS
Du får svara på några frågor för att kartlägga vad ditt företag behöver utveckla för att växa sig starkare och bli mer lönsamt. Dina svar ger en tydlig bild av ditt företags behov. Analysen är helt kostnadsfri.

KONKRETA UTBILDNINGAR
Utifrån din kartläggning planerar vi ett utbildningsupplägg som vi kan erbjuda dig och andra företagare till ett pris alla har råd med. Utbildningarna är inom Ledarskap, Ekonomi, Marknadsföring & Försäljning samt IT & Digitalisering. Utbildningarna ges tillsvidare digitalt men kommer även att ges fysiskt på plats när det är möjligt igen.

SAMTAL MED AFFÄRSUTVECKLARE
Tillsammans med en affärsutvecklare får du hjälp att prioritera och planera din utveckling steg för steg, utifrån dina behov.

ATT MÖTAS
Så snart restriktionerna släpper och det blir tryggt att träffas igen kommer vissa utbildningar och föreläsningar ges på platser där vi kan träffas, inspireras och skapa affärer.

"

Affärskompetens Sverige

KARTLÄGG
DINA BEHOV NU!

Analysen består av ca. 30 frågor med påståenden som handlar om vanliga situationer på de allra flesta företag. Du behöver absolut inte känna att du är ensam om din situation! Resultatet visar var du behöver stöd för att utvecklas.

Analysen är uppdelad i fyra områden:

1. FÖRETAGET
2. IT & DIGITALISERING
3. LEDARSKAP
4. FÖRETAGAREN

* Din kartläggning tas emot av Affärskompetens Sverige via deras kontaktformulär på Affärskompetens Sveriges webbplats.

Om du inte redan är medlem kommer du i nästa steg ha möjligheten att bli kontaktad både för att kunna bli medlem, men även för att kunna fylla i intresseanmälan för behovsanalysen.

- Vad säger andra medlemmar om sina erfarenheter att företagsutveckla -

Affärskompetens Sverige har hjälpt andra medlemmar med företagsutveckling

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top