Din guide till
varaktig
framgång

För att hjälpa småföretagarna i Sverige har E. Anders Brun och Göran Qvist i samarbete med Småföretagarnas Riksförbund, BeeSell AB och HighNose tagit fram guiden ByggBusiness. Målet med guiden är att radikalt höja kvaliteten på det svenska småföretagandet och att utbilda företagare i hur man etablerar en lönsam verksamhet ur sin affärsidé.

Är entreprenörer galna piloter?

"

Brun // Qvist

Bygg Business

Som småföretagare är man som pilot som av sin egen raket. Man måste hålla reda på bränsle och acceleration spakar. Vi hjälper och guidar dig och ditt företag för att lättare bygga eller utveckla din business med handfasta råd från E. Anders Brun & U. Göran Qvist. Din guide till varaktig framgång i motvind som medvind.

Skulle du ha frågor om den utökade medlemsförmånen Bygg Business är du välkommen att kontakta oss direkt via telefon: 042- 34 28 50 eller via e-post: online@smaforetagarna.se

För att kunna ta del av boken Bygg Business  som medlem fyller du i nedan formulär så skickar vi dig boken med posten.

* begränsad upplaga, först till kvarn principen.

Jag är
MEDLEM
skicka mig
boken

* vi verifierar först ditt medlemskap sedan skickar vi boken till dig via post nästkommande arbetsdag.

Andra utökade medlemsförmåner

VI Förstår
SMÅFÖRETAGARE

Det är nu mer viktigt än någonsin att ansluta sig till en organisation som förstår småföretagare. Hos oss får du den hjälp och information du behöver för att kunna driva ditt företag på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

Stå starkare
tillsammans

Småföretagarnas Riksförbund står på småföretagarnas sida när ingen annan gör det. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund stöttar du arbetet tillsammans med andra i liknande situation som dig själv, för att underlätta företagandet i Sverige.

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om. Enkelt, tryggt och prisvärt!

💡 En stark röst som förbättrar villkoren för ditt företag. 💡 Gratis juridisk telefonrådgivning – Vi kopplar direkt. (3 x 30 min. per år) 💡 Medlemstidningen Bra Affärer, fyra gånger om året. Ger tips, råd och inspiration 💡 Tillgång till rätt försäkringsskydd – enkelt och prisvärt! 💡 Ett stort paket av medlemsförmåner 💡 Blanketter för nedladdning, Manual för bluffakturor, FAQ mm. 💡 Veckans varningslista 💡 Möjlighet att ansluta dig till en unikt nätverk & Facebookgrupp 💡 UTÖKADE MEDLEMSFÖRMÅNER:  ➡ Coachning och affärsutveckling för dig som medlem. ➡ Bygg Business – Boken som guidar dig och ditt företag till varaktig framgång ➡ Hitta din småföretagare – En unik listningstjänst för ditt företag där du kan skapa affärsmöjligheter.

Stå starkare tillsammans

Bli medlem