Trött på att
arbeta ensam?

Folkhälsomyndigheten förordar fortsatt hemmaarbete.

Småföretagarnas Riksförbund vill nu även ge dig, som småföretagare, rätt digitala verktyg så att du kan gå stärkt ut ur krisen.

Välkommen att jobba tillsammans med andra småföretagare online.

Många småföretagare jobbar hemma heltid eller enstaka dagar för att sköta administration. Vi vill erbjuda en arbetsplats online där du tillsammans med andra småföretagare får chansen till social samvaro och stöd för att bli mer produktiv.

 

Enklare tillsammans!

"

Vi hjälper dig som

småföretagare

 • En social gemenskap, jobbarkompisar och nätverkande.
 • Struktur och rutiner för att bli produktiv och att bli av med att-göra-listan (framför allt surdegarna).
 • Meningsfulla pauser för fysiskt och psykiskt välmående.
 • En facilitator som leder dagarna och ser till att motivation, gemenskap och energi är på topp.
upplägg

Du kan delta en onsdag som passar dig mellan kl. 08.30 – 14.30.

Det går bra att delta flera onsdagar, men första gången du är med vill vi att du är med från start. Vi är inloggade via Zoom.

Onsdagen är uppdelade i tre individuella arbetspass och däremellan sker gemensamma aktiviteter som är frivilliga. Arbetspassen inleds med att du i en mindre grupp, berättar kort vad du ska göra under passet och avslutas med att du berättar hur det gått. De tre arbetspassen motsvarar mer än en full arbetsdag (enligt tidigare deltagare).

Varje onsdag genomförs även ett lärpass i form av en workshop, ett seminarium, en filosofisk diskussion e.d. i ämnen som berör företagande, personlig utveckling eller FNs globala mål. Även det är naturligtvis frivilligt.

Schema:

 • 08:30 – 08:50 Morgoncheckin, hej till nya
 • 08:50 – 10:00 Arbetspass 1
 • 10:00 – 10:15 Gemensam paus
 • 10:15 – 11:25 Arbetspass 2
 • 11:25- 11:30 Bensträck
 • 11:30 – 12:00 Lärpass
 • 12:00 – 13:00 Lunch (med gruppen eller själv)
 • 13:00 – 14:15 Arbetspass 3
 • 14:15 – 14:30 Avslutning
TITTA GÄRNA PÅ VIDEOKLIPPET NEDAN
Spela videoklipp
Andra utökade medlemsförmåner

VI Förstår
SMÅFÖRETAGARE

Det är nu mer viktigt än någonsin att ansluta sig till en organisation som förstår småföretagare. Hos oss får du den hjälp och information du behöver för att kunna driva ditt företag på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om. Enkelt, tryggt och prisvärt!

💡 En stark röst som förbättrar villkoren för ditt företag. 💡 Gratis juridisk telefonrådgivning – Vi kopplar direkt. (3 x 30 min. per år) 💡 Medlemstidningen Bra Affärer, fyra gånger om året. Ger tips, råd och inspiration 💡 Tillgång till rätt försäkringsskydd – enkelt och prisvärt! 💡 Ett stort paket av medlemsförmåner 💡 Blanketter för nedladdning, Manual för bluffakturor, FAQ mm. 💡 Veckans varningslista 💡 Möjlighet att ansluta dig till en unikt nätverk & Facebookgrupp 💡 UTÖKADE MEDLEMSFÖRMÅNER:  ➡ Coachning och affärsutveckling för dig som medlem. ➡ Bygg Business – Boken som guidar dig och ditt företag till varaktig framgång ➡ Hitta din småföretagare – En unik listningstjänst för ditt företag där du kan skapa affärsmöjligheter.

Stå starkare
tillsammans

Småföretagarnas Riksförbund står på småföretagarnas sida när ingen annan gör det. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund stöttar du arbetet tillsammans med andra i liknande situation som dig själv, för att underlätta företagandet i Sverige.

Stå starkare tillsammans

Bli medlem