Ansök om ett företagslån på upp till 2 miljoner hos Lendo, Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån. Vid utbetalt lån bjuder vi på ett års medlemskap, till ett värde av 1725 kronor, i Småföretagarnas Riksförbund*.

Funderar du kring företagsfinansiering för att kunna ta nästa steg med ditt företag? Gör en ansökan och få ditt företagslån utbetalt via Lendo så bjuder vi dig på ett års medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund.

Det är enkelt: 

  • Ansök på 1 minut på Lendo.se/foretagslan
  • Låna 50 000 – 2 000 000 kr
  • Jämför låneerbjudanden samma dag
  • Teckna företagslånet med bäst villkor och ränta
  • När du fått lånet utbetalt bjuder vi dig på ett års medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund, värde 1725 kr.
    Kontakta Lendos kundtjänst för att få ditt medlemskap verifierat, pengarna sätts därefter in på ditt konto. Erbjudandet gäller både nya och gamla medlemmar.

* Medlemskapet är alltså både kostnadsfritt och utan förpliktelser. Utan bindningstid eller krav på förnyelse får du tillgång till samtliga förmåner som ges under din tid som medlem.

Om Lendo

Vi är Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån. Vi erbjuder en tjänst som gör att låntagare kan försätta långivare i en konkurrenssituation och enkelt jämföra låneerbjudanden både för privat- och företagslån. Du ansöker snabbt och enkelt om upp till 2 miljoner kronor i företagslån på Lendo.se. Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting genom att ansöka. Efter avslutad ansökan kan du sedan i lugn och ro jämföra låneerbjudanden från våra långivare. Dina lånelöften är giltiga i 30 dagar.

Lendo grundades i Sverige 2007 och har idag kontor i flera länder i Europa. Tillsammans arbetar vi alla mot ett gemensamt mål – att bidra till en transparent lånemarknad som är fördelaktig för dig som går i lånetankar.

Hur kan vi på Lendo hjälpa ditt företag? 

Vi hjälper dig att hitta bästa möjliga låneerbjudandet för dig och ditt företag. Genom att erbjuda en snabb och smidig jämförelsetjänst kan du ansöka om ett lån till ditt företag på bara någon minut, utan att behöva springa på möten eller ta tid ifrån ditt arbete.

Du ansöker enkelt på Lendo.se där du fyller i hur mycket du vill låna och hur lång löptid lånet ska ha. Hos oss på Lendo kan du ansöka om upp till 2 miljoner kronor till ditt företag och din ansökan baseras på en kreditupplysning på företaget från UC. Ansökan är kostnadsfri och vi får betalt av bank eller långivare om du väljer att ta ett låneerbjudande. Det går snabbt, smidigt och enkelt att ansöka och vill du ha hjälp eller har frågor kan du prata med våra handläggare på kundtjänst 0771-13 13 10 när som helst under låneprocessen.

Fler medlemsförmåner

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top