Du som är medlem i Småföretagarna får 20 % i rabatt på kurser och utbildningar i ekonomi, juridik och HR hos Påhlmans Handelsinstitut.

Påhlmans som grundades 1881 är ett av Sveriges mest välrenommerade och populära utbildningsinstitut som sedan starten har hjälpt mer än 300 000 personer med fortbildning, att bli anställningsbara, kompetenshöjning och även karriärsbyte.

Utbildningar och kurser – valfria starter

Du kan studera yrkesinriktade kurser och utbildningar online – du väljer startdatum samt har friheten att studera när och var du vill. Klicka här för läsa mer.
Samtliga lärare är yrkesverksamma inom de ämnen som de undervisar i. Det som lärs ut efterfrågas av arbetsmarknaden och näringslivet då vi på Påhlmans för en ständig dialog med aktiva företag i branschen samt är noga med rekryteringen av lärare.

Intresserad av att läsa vad tidigare deltagare säger? Klicka här för att läsa intervjuerna.

 

 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?
Påhlmans Handelsinstitut välkomnar dig att kontakta dem för personlig studierådgivning, mejla info@phi.se och ring 010-157 64 34.
(PS:Påhlmans erbjuder även studier i klassrum på Hagagatan 23 A nära Odenplan i Stockholm och medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund har 20 % på hela studieutbudet förutom tre undantag, klicka här för att botanisera. Ds)

 Rabatter/erbjudanden går ej att kombinera.

#sattfartpåkarriärersedan1881

Logga in nedan och ta del av rabattkoden

Fler medlemsförmåner

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top