Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du 15 % rabatt på

Påhlmans Handelsinstituts yrkesinriktade studieutbud.

 

Påhlmans Handelsinstitut
Ta vara på den kunskap som Påhlmans Handelsinstitut kan tillföra ditt företag till mycket förmånliga priser tack vara ditt medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund.

Påhlmans Handelsinstitut grundades 1881 och har sedan dess kompetensförsörjt mer än 300 000 personer med yrkesinriktat studieutbud som ger användbara kunskaper direkt. Påhlmans efterfrågade studieutbud online erbjuder smidigt löpande start inom två vardagar för att du snabbt ska komma igång med dina studier.
Logga in som medlem för att nå samtliga kurser, få din rabattkod och boka online.

Utbildningar och kurser – valfria starter Du kan studera yrkesinriktade kurser och utbildningar online – du väljer startdatum samt har friheten att studera när och var du vill.

Här finner du som medlem ett urval kurser med priser exklusive moms med rabatt som du kan nå när du loggar in som medlem samt länk till mer information och möjlighet att boka:

· Öka försäljningen, online (2 652 kr)
Vill du äga grundkunskaperna i B2B-sälj? Skaffa användbara säljverktyg i ett modernt format för din business to business-försäljning.

· Retorik och presentationsteknik, online (3 740 kr)
Bli säker på att presentera och informera, utveckla din förmåga att prata inför människor: retorik för nervösa som vill våga, och för modiga som vill vässa sig ett steg till.

· Entreprenörskap, online (3 394 kr)
Utveckla just din affärsidé och affärsplan, gör omvärldsanalys och hitta dina kunder samt paketera erbjudanden för marknadsföring till olika målgrupper.

· Bokföring, online (7 140 kr)
Sköt din bokföring själv: rusta dig att möta de bokföringsutmaningar som ditt företag regelbundet ställs inför gällande moms, personalkostnader och skattedeklarationer med mera.

· Deklarera i egen firma, online (3 315 kr)
Civilekonom Suzanne lär dig att deklarera steg för steg.

· Löneadministration I, online (7 395 kr)
Lär dig grunden i vad som krävs inom löneadministration: lagar, regler, skatter, semester och föräldraledighet. Du får kunskaper i att hantera anställningsavtal, tidrapporter, reseräkningar, ledighetsansökningar och skattedeklarationer.

· Jöken, online (6 732 kr)
Juridisk översiktskurs: allting har med juridik att göra, vare sig vi vill det eller inte, just för att vårt samhälle är uppbyggt av lagar. Att du kan viktiga spelregler inför livets alla händelser ger dig trygghet och säkerhet i livsviktiga beslut med Jöken i din kunskapsbank.

Samtliga lärare är yrkesverksamma inom de ämnen som de undervisar i. Det som lärs ut efterfrågas av arbetsmarknaden och näringslivet då vi på Påhlmans för en ständig dialog med aktiva företag i branschen samt är noga med rekryteringen av lärare.

Logga in som medlem för att nå samtliga kurser, få din rabattkod och boka online.

Fler medlemsförmåner

NORDBRO

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen