Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ibland kan det behövas snabb professionell rådgivning!

Det ska vara lätt att göra rätt. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du rätt till kostnadsfri juridisk telefonrådgivning vid tre tillfällen per år (20 – 30 minuter/tillfälle).

Rådgivningen kan omfatta allt från allmän affärsjuridik, skatterätt och arbetsrätt till mer specifika områden så som entreprenadrätt och offentlig upphandling. Ring 042-34 28 50  – så kopplar vi dig direkt till våra jurister.

Våra jurister finns hos Nordbro AB som arbetar över hela det affärsjuridiska fältet och har gedigen erfarenhet av tvistemålsprocesser. Därutöver har Nordbro kompetens inom offentligrättsliga områden som direkt berör företagare och bred familjerättslig kompetens för att kunna tillgodose företagares privata behov.

Titta gärna inom vår artikel och blogg-arkiv "Juristen har ordet" för att få kunskap inom en rad olika juridiska frågeställningar.

Hillevi_Nordbro

Hillevi Ottosson
Jurist på Nordbro

Vill du komma i kontakt med Hillevi Ottosson som är ansvarig för Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar och hennes kollegor på Nordbro för att kunna få hjälp med dina juridiska frågor  trycker du på ring knappen, eller så ringer du 042-342850, för att vi ska kunna koppla dig.

Kom ihåg att du som medlem har alltid årligen rätt till tre gånger 30 minuter kostnadsfri juridisk rådgivning.

De senaste artiklarna från "Juristen har ordet."

Vad säger våra medlemmar om den juridiska rådgivningen?

“Jag tog vara på ert generösa erbjudande om gratis rådgivning. Jag fick snabbt svar och mycket kunnig och professionell vägledning.”
Karin Nordlander | Lycklig på Riktigt AB

”Vi kände oss tryggt och proffsigt omhändertagna.”
Rune Karlsson | Grenna Tryckeri AB

”Jag framför mitt varma tack för den snabba och effektiva hjälp jag fick av er rådgivningspanelen genom Wiggo Lindgren. En abonnemangsförsäljare vägrade att ändra en order. Men efter Wiggos telefonsamtal ändrades det snabbt och ordern makulerades.”
Emelie Tingström | Begravningsbyrån Grindstolpen i Uppsala

”Jag tackar för snabb och bra service, där er insats löst mina problem.”
Niklas Wellbäck | Niklas Skräddare

”Mycket nöjd och tacksam för den snabba hjälp jag fick av Småföretagarnas rådgivning.”
Lilia Botvalde Branth | City Städ i Limhamn, tel 040-238 686

”Jag är mycket nöjd med rådgivningen som fungerade precis som utlovats.”
Johan Lundgren | Göthes Glas i Danderyd AB, tfn 08-755 85 47

”Vill dela med mig av den utmärkta service och hjälp som jag fått av advokat Wiggo Lindgren och Småföretagarnas Riksförbund. När vi hade stora problem med ett avtal och företaget inte levererade vad som utlovats, utan gav oss enorma förluster samt stora kostnader när vi blev stillastående i vårt kassa/bokningssystem, tog jag kontakt med Wiggo och Småföretagarnas Riksförbund där jag som medlem fick en möjlighet till hjälp. Det gick jättefort och vårt avtal hävdes så vi kunde gå vidare i vårt företag och därmed slippa en massa besvär och höga kostnader i årtal framåt. Idag har vi et nytt och väl fungerande avtal med ett företag som verkligen levererar och är problemfria. Så vill jag rikta ett Stort Tack för all den ovärderliga professionella hjälp som vi fått av Småföretagarnas Riksförbund. Utan er hade vi inte kommit vidare.”
Siv Öberg | Medlem i Småföretagarnas Riksförbund

”Har vid ett par tillfällen pratat med advokat Wiggo Lindgren gällande en faktura från företaget snabbsök.nu som ingår i Camesa-gruppen. Genom ett vilseledande telefonsamtal fick jag en faktura från dem, och då jag vägrade betala fick jag flera betalningspåminnelser och sedan gick ärendet till Kronofogden. Jag har hela tiden bestridit deras krav eftersom jag anser mig ha blivit lurad genom ett vilseledande telefonsamtal. Har idag med posten fått ett beslut från Kronofogdemyndigheten där det står att målet avskrivs eftersom sökanden inte inom förelagd tid har begärt att målet skall överlämnas till tingsrätt. Jag har alltså ”vunnit” och skulle uppskatta om ni informerar Wiggo om detta och samtidigt ännu en gång framför mitt varma tack till honom för hans moraliska stöd. Det är skönt att ha någon att vända sig till när man hamnar i ”klorna” på skojare, som jag anser att företaget snabbsök.nu måste betecknas som. Tack för hjälpen alltså.”
Christina Färnefalk | Färnefalk Consult


Från en medlem som fått hjälp i ett besvärligt kravärende har vi fått följande mail:

”Hej Wiggo. Jag har nu fått in pengarna på kontot.
Jag och Ragnar vill tacka dig för all hjälp vi fått.
Vi är mycket nöjda.”
Mats Wigh | reklambyrån.se i Stockholm

Mest eftertraktade förmåner:

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen