Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

“Affärsnätverka med Småföretagarna”

"Affärsnätverka med Småföretagarna"

Exponera dig i ett unikt nätverk

Facebookgruppen ”Affärsnätverka med småföretagarna” kommer den 1 oktober i år att övergå till att bli en stängd grupp för Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar.  

Syftet är att förbundets medlemmar ska kunna kommunicera, marknadsföra sig och nätverka med-och-mot-andra medlemmar och på så sätt även dra nytta av varandras styrkor. Inlägget kan vara både privat, eller ett affärsmässigt erbjudande eller en presentation om vad företaget kan erbjuda andra medlemmar i nätverket.

Ambitionen är att gruppen ska växa till 32.000 medlemmar, till lika många företag som förbundet representerar. En personlig inbjudan till ”Affärsnätverka med Småföretagarna” kommer att gå ut till samtliga medlemmar inom de närmaste 30 dagar via e-post.

Du företagare som redan idag arbetar digitalt kommer att älska detta nya sätt kommunicera och den nytta ditt företag får av nätverket. Utöver att marknadsföra din produkt/din tjänst kan du t.ex. posta snabba lokala förfrågningar om offert, söka hantverkare, personal eller knyta kontakt med en likasinnad entreprenör som du kanske inte visste var med i Småföretagarnas Riksförbund.

Småföretagarnas kansli kommer att sköta den löpande administrationen.

  1. Ansök om att gå med i gruppen ”Affärsnätverka med Småföretagarna”
  2. Gör ett snyggt och prydligt inlägg i gruppen med bild/video eller text. Det viktiga är att du avslutar ditt inlägg med [org.nr] för att kansliet ska kunna prioritera rätt.
  3. Gör en delning från din hemsida på t.ex. en företagspresentation, ett erbjudande eller ett blogginlägg. Se dock till att din delning är optimerad så att du får med en snygg delning.

Alla inlägg och delningar i gruppen kommer att modereras i tur-och-ordning och reglerna kommer att vara tydliga för alla i gruppen.

Externa parter kan enbart komma in med förfrågan via e-post: info@smaforetagarna.se, där kansliet kommer att kontakta dessa i efterhand som prioritering nummer två.

Om du inte redan är medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du chansen via formulär nedan att gå med organisationen för stötta vårt arbete att främja småföretagandet i Sverige. Samtidgt ge dig själv möjligheten till ett enklare, tryggare och lönsammare företagande.

gå med i Småföretagarnas Riksförbund nu

Enkelt, tryggt och prisvärt!

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om

Bi

 

Så funkar det!

Alternativ 1: Fyll i formuläret, sätt in 1725 kronor på vårt bankgironummer 255-0481 och ange ditt organisationsnummer i meddelandefältet.

Alternativ 2: Fyll i formuläret för att betala på faktura.

Kostnad för medlemskap:
Medlemsavgiften består av en avdragsgill serviceavgift på 1300:-
+ moms 325:- + medlemsavgift 100:- = Totalt 1725:-/år

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen