Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Alla segrar, även små segrar, är bra för småföretagare

Dagens annonserade betänkande från regeringen, angående förlängning av anståndstid med att betala tillbaka belopp som man har kunnat utnyttja under corona-krisen från skattekontot, kan anses vara frukten av det arbete som Småföretagarnas Riksförbund initierade under pandemin. Det gläder oss att höra att beslutsfattare har lyssnat och att man nu ger  småföretagare extra andrum för att kunna göra rätt för sig och återbetala, utan att behöva lägga ner sina verksamheter på grund av likviditetsbrist.

Alla segrar, även små segrar, är bra för småföretagare

Remissvar. Förlängning av anståndstid för avbetalning

Denna remiss besvarades den 28/9 – 2021 till: Finansdepartementet Fi2021/02865Skatte- och tullavdelningen, Enheten förskatteadministration, skatteavtal och tullfrågor Här kan du läsa remissvaret i sin helhet: Promemorian En ytterligare förlängning av anståndstiden för att möjliggöra avbetalning avtillfälliga anstånd (öppnas i nytt fönster som nedladdningsbar PDF).

Läs mer »
Alla segrar, även små segrar, är bra för småföretagare

Hemställan: Förläng anståndstiden för lån på skattekonto

Hemställan skickades in den 28/4 – 2021 till: Finansdepartementet103 33 Stockholmfinansdepartementet.registrator@regeringskansliet.se Här kan du läsa Hemställan i sin helhet: Hemställan om förlängning av anståndstiden för lån på skattekonto (öppnas i nytt fönster som nedladdningsbar PDF).

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen