Attitydresan besöker Höörs Farmartjänst

I denna film får Ingrid och Attitydresan en rundvandring hos medlemmen Jonas Nilsson. Jonas är den 13:e generationen att driva gården med anor från 1600-talet vidare och för 30 år sedan startade han dessutom verksamheten Höörs Farmartjänst tillsammans med sin pappa. Jonas är entreprenör ut i fingerspetsarna och det ligger honom varmt om hjärtat både att utveckla sin verksamhet och att driva gården vidare till nästa generation.

Höörs Farmartjänst drivs nu av 45 medarbetare, 23 delägare och en del timanställda. Första året omsatte man 250 000 kronor, förra året 29,5 miljoner. Farmartjänst är utvecklad av lantbrukare och består idag av strax över 100 företag. Det är fristående företag, ekonomiska föreningar och riksorganisationen Farmartjänst Riks som är en paraplyorganisation. Jonas själv jämför det med Småföretagarnas Riksförbund men med målet att underlätta vardagen för lantbrukare i Sverige.

I denna film får ni höra Jonas berätta mer om Höörs Farmartjänst och hur det är mer en livsstil än ett jobb. Han betonar vikten av samarbete mellan företag och hur man växer med hjälp av varandra.

Vi på Småföretagarnas Riksförbund vill även passa på att säga ett stort grattis till Jonas, hans pappa och Höörs Farmartjänst. Det är idag exakt 30 år sedan allt startade. Bra jobbat och grattis på 30-årsdagen!

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top