PUBLICERAT 2020-10-18

Attitydresan möjliggör ”det goda samtalet”

Petra Rylén intervjuas av Ingrid Ohlsson styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund och projektledare för Attitydresan.

Petra är överens med Ingrid om vikten av det gränsöverskridandet samtalet mellan politiker, tjänstemän och företagare. Attitydresan möjliggöra forumet för att samtalet ska kunna äga rum och att bryta mönster i hur man ser på företagande, oavsett nivå: lokal, regional eller riks. Beteende och mönster är någonting som Petra arbetar med som coach till vardags som småföretagare och känner mycket väl igen sig i det.

Ett stort tack till eldsjälen Ann-Louise Kroon från CoOperate Coffice i Söderköping för att vilja lyfta upp det allt mer viktiga ”samtalet” och vara värd för Attitydresan i Söderköping. Ett samarbete med En Företagares Vardag & Ingrid – personligt hela vägen

Prenumerera gärna på Småföretagarnas Vlogg med att fylla i dina uppgifter nedan. Eller lämna gärna oss med ett meddelande om du vill få din småföretagshistoria och företagsvardag berättad.

Gemensamma vägar framåt

Efter att Attitydresan besökt Söderköping fick vår styrelseledamot Ingrid Ohlsson möjligheten att ta en pratstund med kommunstyrelsens ordförande Martin Sjölander.

Läs mer »

Andra intressanta historier

Stå starkare tillsammans

Bli medlem