Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Attitydresan söker eldsjälar

Vi sammanfattar 2 år av Attitydresan tillsammans med Ingrid, Mattias & Peter.

Projektledaren Ingrid Ohlsson sammanfattar Småföretagarnas Riksförbunds Attitydresa tillsammans med förbundsordförande Peter Thörn och förbundets näringspolitiske samordnare Mattias Andersson.

Attitydresan har nu pågått i två år och årets sista evenemang hölls på hemmaplan i Höganäs.
Syftet med Attitydresan är att få politiker, tjänstemän och företagare att träffas i det goda samtalet vilket under åren varit mycket uppskattat på de orter som besökts, inte minst i Höganäs. Nu planerar förbundet för ytterligare två års resa och i samband med det söker man eldsjälar runt om i landet som vill vara delaktiga i resan.

Vi söker eldsjälar som är medlemmar hos oss och vill hjälpa till att lyfta just din ort med besök av vår Attitydresa. Vi planerar nu för 2020-2021, så hör av dig till Ingrid som kan berätta mer om våra tankar och även hur vi kommer att lyfta din verksamhet i våra sociala medier och tidningen Bra Affärer.

Mats Eriksson från Småföretagarnas Riksförbund också känd från En Företagares Vardag står bakom bakom kameran. Ingrid Ohlsson projektledare för Attitydresan intervjuar. Tillsammans med Mattias Andersson, näringspolitisk samordnare och Peter Thörn, ordförande, Småföretagarnas Riksförbund söker man nu tillsammans eldsjälar för Attitydresan 2020.

Ett Vlogg-samarbete med En Företagares Vardag

Är du intresserad av att vara värd för Attitydresan 2020. Lämna gärna oss  ett meddelande så kontaktar Ingrid Ohlsson dig.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen