Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Behöver småföretagare ha koll på hybridevent?

Svar: Ja – Hybridevent är här för att stanna

Hybridevent och hybridmöten har det senaste året blivit det nya normala. Enligt eventbranschen är det heller inte en trend som kom till endast för pandemins skull utan det har funnits länge och är dessutom här för att stanna. Hybridevent är krävande på ett helt annat sätt än liveevenemang och man behöver tänka på ett annat sätt än tidigare. Därför känner många småföretagare ett visst motstånd.

Viktigt att småföretagare tar sig tid att lära sig det nya sättet att mötas

Eftersom man förutspår att denna evenemangs- och mötesform förmodligen kommer fortsätta även framåt är det av stor vikt att även småföretag inom dessa branscher tar sig tiden att lära sig hur det fungerar. I takt med att digitaliseringen av samhället blir mer och mer påtaglig så är det en klar fördel för småföretagare som vill hålla länge även vidareutbildar sig i nya tekniker och program. En del i eventbranschen menar till och med att den som inte hänger med i förändringen gräver sin egen grav.

Vad är ett hybridevent?

Ett hybridevent betyder att evenemanget genomförs med både fysiska och digitala deltagare. Under pandemin har det varit för att kunna hålla ner besökarantalet på plats men ändå kunna ha många med sig.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen