Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Bevakning av Srf dagen med Peter Thörn

Under Srf konsulternas branschdag, Srf dagen, korades under onsdagseftermiddagen, 23 februari, 2022 års vinnare av Srf konsulternas branschutmärkelser.

Srf konsulterna är en branschorganisationen för redovisnings och lönekonsulter.

Bevakning av Srf dagen med Peter Thörn

Fler än 80 nomineringar har inkommit. Juryn har lyft fram topp tre-kandidaterna i vardera kategori och slutligen enats om en vinnare i vardera kategori. Årets jury har bestått av Peter Thörn, förbundsordförande i Småföretagarnas Riskförbund, Eva Cooper, regionchef hos Företagarna, Martin Hammarström, chefredaktör på Revisionsvärlden samt Srf konsulternas förbundsdirektör Roland Sigbladh, branschansvarig redovisning Lali Fjellström, branschansvarig lön Zennie Sjölund och representanter från auktorisationsråden.

Småföretagarnas Riksförbund samarbetar sedan 2016 med Srf konsulterna. Med samarbete mellan Srf konsulterna och Småföretagarnas Riksförbund är syftet att skapa ytterligare medlemsnytta för medlemmarna i de båda organisationerna. Via samarbetet kommer man gemensamt att arbeta med att påverka beslutsfattare i viktiga frågor för att skapa bättre förutsättningar för småföretagen.

LÄS MER NEDAN OM SAMARBETET.

Bevakning av Srf dagen med Peter Thörn

Srf konsulterna

Nytt samarbete mellan Srf konsulterna och Småföretagarnas Riksförbund I april har ett nytt samarbete mellan Srf konsulterna och Småföretagarnas Riksförbund inletts. Syftet med samarbetet är att skapa ytterligare medlemsnytta för medlemmarna i de båda organisationerna. Via samarbetet kommer man gemensamt att arbeta med att påverka beslutsfattare i viktiga frågor för att skapa bättre förutsättningar för

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen