Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Den breda responsen från vårt arbete

I samband med vårt remissvar till regeringen valde vi att utforma följande pressmeddelande, se infogat eller klicka här för pressmeddelande. Vårt påverkansarbete ger nu gehör! Vi har återigen väckt medial uppmärksamhet när det berör det utsatta läget för Sveriges småföretagare och skenande energikostnader. 

Det glädjer oss att kunna exemplifiera nedan hur vårt näringspolitiska arbete får verk och att det nu fångas upp av media för att kunna påskynda regeringen med all sin kraft för de åtgärder som krävs för småföretagare som är i nöd. Det handlar inte bara om att kunna överleva som småföretagare i det dystra nuläget, men också att kunna växla upp sitt företagande som i sin tur ska kunna trygga Sveriges framtida välfärd. 

Genom att stödja Småföretagarnas Riksförbund som medlem får du din röst hörd som småföretagare under ett samlat paraply tillsammans med över 30000 andra småföretagare. Tveka inte att BLI MEDLEM du också!

Vårt pressmeddelande:

Den breda responsen från media:

Läs även nedan artikel om vår kontinuerliga påverkansarbete:

Den breda responsen från vårt arbete

Småföretagarnas Riksförbund påverkar!

Det har varit två väldigt tuffa och speciella år för många och det har verkligen påverkat småföretagare mycket. Just därför känns det extra viktigt att fira alla segrar, även små segrar är bra för småföretagare. Småföretagarnas Riksförbund har sedan förbundet startade 2010 arbetat för att förbättra villkoren för landets småföretagare. Vi har påverkat politiken genom

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen