Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

”En Företagares Vardag” fick berättigad uppmärksamhet

En Företagares Vardag, EFV” är en välkänd företeelse i Småföretagar-Sverige som via varma, genuina samtal/intervjuer med småföretagare runt om i landet visar upp en positiv sida av småföretagandets betydelse i människors vardag. Dessa möten förmedlas via filmer, artiklar, poddar och sociala medier.

Ett stort grattis till Mats Eriksson, mannen bakom EFV, som nyligen fick ett kvitto på vilken position som EFV uppnått inom medielandskapet. Kvittot kom från Maktbarometern som årligen gör en karta över vilka som är mäktigast bland svenskar på våra mest populära digitala kanaler.

Inom kategorin ”Ekonomi” var EFV den som klättrade näst bäst i position sedan föregående år, endast slagen av Svenskt Näringslivs ”Tidningen Näringsliv, TN”. På Facebook hamnar EFV på en tredje plats inom ”Ekonomi”, före sådana som finansministern, Skatteverket och Dagens Industri”. Sett över alla kanaler och utifrån räckvidd och engagemang blev det plats 21 för EFV vilket är en mycket bra placering. För mera information se https://medieakademin.se/maktbarometern/.

En Företagares Vardag” delar framgången med Småföretagarnas Riksförbund eftersom EFV är resultatet av ett långvarigt samarbete med förbundet. Ett stort tack ska även riktas till alla de medlemsföretag inom Småföretagarnas Riksförbund som ställer upp och har ställt upp på intervjuer och samtal och därmed skapat ett intressant innehåll på EFV. 

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen