Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Fler 12-månadersverksamheter inom turism- och besöksnäringen

Mats träffar entreprenören Magnus Nilsson som har över 40 års erfarenhet av besöksnäringen och numera även är styrelseordförande för Jämtland Härjedalen Turism. Magnus har haft många olika roller genom åren och varit allt från anställd till VD men är nu egen företagare.

I filmen berättar han bland annat om hur besöksnäringen inom fjällvärlden i många fall gick väldigt bra under pandemin, en ökning på 20 – 40%, tack vare hemester och outdoortrenden som följde med restriktionerna.

En eloge delar han också ut till de entreprenörer som arbetar med turism- och besöksnäring runt om i landet och menar att många numera är väldigt duktiga på att skapa 12-månadersverksamheter och upplevelser som fungerar året om. Fjällen är inte längre säsongsbetonad till vintern utan är väldigt trevligt att besöka även sommartid. Många verkar under sin hemestersäsong ha upptäckt Sverige som det fantastiska land det är och Magnus tror att reselättnaderna 2022 kommer ge en lite större konkurrens men att många ändå kommer fortsätta kombinera utlandssemestrar med sverigesemester.

Stort tack Magnus Nilsson för att du tog dig tiden att prata med oss!

I samarbete med En Företagares Vardag.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen