Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Lägre pensioner väntar

Lägre pensioner väntar

Premiepensionen rasar

Före corona var prognosen att inkomstpensionen skulle höjas men Coronakrisen har gjort att pensionen istället räknas ner med 1,5 procent från och med nästa år.

– Det är tyvärr ett väntat besked angående de inkomstrelaterade pensionerna nästa år. Nästa år finns alltså risk att flertalet pensionärer upplever en ordentlig köpkraftsförsämring, säger Eva Eriksson, ordförande för SPF Seniorerna till Expressen.

I rådande läge är utvecklingen mer osäker än vanligt. Pensionsmyndigheten kommer med en ny prognos i slutet av juli, säger Ole Settergren, analyschef på Pensionsmyndigheten.

Lägre pensioner väntar

Tjänstepension

Tjänstepensioner till inköpspris med Pensure. Som företagare kanske du upplever att pensioner är komplicerat och svårt? Så vill vi inte att det ska vara! I samarbete med Pensure vill vi erbjuda dig som medlem marknadens första helt digitala tjänstepension med en unik prislapp. Med Pensure, kan du som småföretagare teckna tjänstepension för dig själv och

Läs mer »

 Läs mer om Småföretagarnas tjänstepension som är både för dig och dina anställda. Den är enkel, digital och har en prissättning som tidigare bara varit tillgänglig för stora företag och organisationer.

Vi sammanfattar småföretagarnyheter en gång i veckan och skickar en e-postsummering till dig.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen