Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Med kulturen i fokus på Zorn-dagen

En återblick och intervju från vår 45 Dagar On Tour: Dag #20 Här fick Ingrid Ohlsson chansen att intervjua Johan Cederlund som är sedan 2006 museidirektör för Zornsamlingarna i Mora.

Johan Cederlund är adjungerad professor i konstvetenskap vid Uppsala universitet och en av Sveriges främsta experter på Anders Zorn. Med en återblick på 18 februari, 1860, när Anders Zorn föddes, tar Anders oss idag, 18 februari 2022, på en resa tillsammans för att lyfta upp kulturen i Sverige. Hurra på er alla fantastiska kulturarbetare som ständigt är i farten med att bevara det kulturella arvet som Sverige har.

Idag ger Småföretagarnas Riksförbund Sveriges kulturarbetare en salut för deras ihärdiga vilja att kunna ge oss dessa fantastiska platser, så som Zornsamlingarna i Mora, som vi kan besöka och uppleva Sveriges kultur oavkortat.

I samarbete med En Företagares Vardag

Med kulturen i fokus på Zorn-dagen

Dag #20 av 45 Dagar On Tour

Dag #20 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund. Dag 20 av 45 Dagar On Tour Intervjuns heliga kulturella plats tar oss till trädgården i anknytning till Zornmuseet i Mora. På plats tillsammans med Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund har vi ordförande Anna Hed (C) och Per Ericson (M) från kommunstyrelsen. Småföretagarnas Riksförbund har

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen