Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Michael Lyckhagen – En röst för Norrland och Norrbotten inom Småföretagarnas Riksförbund

Vi delar med oss av ett spännande videoklipp där Mats Eriksson, från En Företagares Vardag intervjuar Michael Lyckhagen, nyvald medlem i styrelsen för Småföretagarnas Riksförbund. I klippet diskuterar de vikten av företagsamhet i Norrland och Norrbotten samt Michaels egna erfarenheter och framtidsutsikter.

Michael, som föddes och växte upp i Luleå, har en bred erfarenhet inom industrin både som anställd och som företagare. Han driver för närvarande LN Industrimontage i Boden och Härd Teknik i Piteå, samt The Corner Sportsbar i Luleå. Med sin gedigna erfarenhet och starka närvaro i regionen kommer han att vara en viktig röst för Norrland och Norrbotten.

I intervjun nämner Michael den spännande möjligheten att bedriva företag i Norrland och de enorma investeringarna som planeras i den gröna omställningen. Han betonar att Norrbotten och Västerbotten har en fantastisk potential och att regionen kommer att spela en avgörande roll i den gröna omställningen. Som en viktig del av de stora basindustrierna kommer Norrland att ha en betydande inverkan på den framtida utvecklingen.

Mats Eriksson framhåller att Michaels roll som ny styrelsemedlem kommer att ge honom möjligheter att träffa och lära känna företagare runt om i regionen. Det lovar en spännande resa för Michael och ger er som åhörare chansen att följa med på den resan och lära oss mer om Norrlands företagssamhälle.

Det är verkligen inspirerande att se Michael Lyckhagen ta på sig rollen som en röst för Norrland och Norrbotten inom Småföretagarnas Riksförbund. Hans engagemang och passion för regionen och dess framtid är tydlig och vi ser fram emot att följa hans arbete och se hur Norrland och Norrbotten fortsätter att blomstra.

Håll utkik efter fler spännande uppdateringar från Michael Lyckhagens resa!

I samarbete med En Företagares Vardag.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen