Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

När temperaturen höjs så höjs även vår röst!

Det börjar närma sig val i Sverige och det märks. Temperaturen höjs både i det politiska rummet och hos väljarna. Valet 2022 kommer kanske inte bli riktigt likadant som tidigare. Frågeställningarna har förändrats till följd av de två senaste åren som drabbat människor på olika sätt. Nya hjärtefrågor har dykt upp hos väljarna, kanske har man fått ett helt nytt synsätt på vad man anser vara viktigt i sitt politiska ställningstagande. Småföretagen är pulsådern i svenskt näringsliv eftersom en stor del av Sveriges tillväxt sker i de minsta företagen. Detta måste också få plats och lyftas under partiledardebatter, landstal och valprogram.

Vi i Småföretagarnas Riksförbund har alltid haft, och kommer alltid att ha, småföretagandet som vår största hjärtefråga. För oss är det viktigt att partier, oberoende tillhörighet, i sina valkampanjer och tal åtminstone nämner småföretagaren och dess utmaningar. För utmaningar, det vet vi att det finns. Vi vill att småföretag ska få mer utrymme i den politiska debatten och vi vill förenkla småföretagarens vardag genom att sänka skattetryck, minska regelkrångel och ta bort svår byråkrati och höga arbetsgivaravgifter.

Småföretagarnas Riksförbund fortsätter bevaka hur villkoren för småföretagare lyfts upp och vi ger alltid ros till de politiker som nämner och lyfter upp vikten av småföretagare i Sverige. Vi ser fram emot att höra hur politiker kommer ställa sig till småföretagsfokus och hoppas på att få höra mer om bland annat företagsklimat och trygghet för företag.

Valåret har ännu inte riktigt börjat men ju närmre vi kommer desto mer kommer temperaturen att höjas och när temperaturen höjs – då höjs även vår röst!

Klicka här för att läsa mer om vårt näringspolitiska program

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen