Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Nytt samarbete ger småföretagare kompetenslyft att hantera Corona-krisen

Nytt samarbete ger småföretagare kompetenslyft att hantera Corona-krisen

För att stödja landets småföretagare i den pågående krisen lanserar Småföretagarnas Riksförbund nu ett utvecklingspaket kallat ”Handlingskraft för småföretagare”. Genom ett nyetablerat samarbete med Lexicon och deras partner Bonanza erbjuds nu Småföretagarnas medlemmar möjlighet att delta i ett utvecklingsprogram som genomförs helt på distans och innefattar fokus-avsnitt inom områdena försäljning, marknadsföring, ledarskap och ekonomi.

I arbetet med Bikupan och i sin löpande dialog med landets småföretagare har Småföretagarnas Riksförbund identifierat att det är svårt för småföretagare att ta del av det stöd som finns för att utveckla sin kompetens och sitt företag, särskilt under denna kris då de dagliga arbetsuppgifterna blir extra kritiska.

– Vi har senaste veckan lanserat flera nya stödtjänster för medlemmarna för att hantera effekterna av COVID-19 som personlig coaching av företagsledare och affärsutvecklande coacher med fokus på affärsprocesserna. Det är enormt roligt att vi nu även kan presentera ”Handlingskraft för småföretagare” som är framtaget för att kunna ge ytterligare en nivå av stöd till företagare att bygga ett tryggt och lönsamt företag i denna svåra period och tiden därefter, säger Peter Thörn, Ordförande för Småföretagarnas Riksförbund.

Vi sammanfattar småföretagarnyheter en gång i veckan och skickar en e-postsummering till dig.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen