Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Nytt samarbete skapar digital marknadsplats för att hitta småföretagare

Nytt samarbete skapar digital marknadsplats för att hitta småföretagare

För att stödja landets småföretagare i den pågående krisen lanserar Småföretagarnas Riksförbund nu den digitala marknadsportalen HittaSmaforetag.se. Genom ett nyetablerat samarbete med Bokadero.se erbjuds nu Småföretagarnas medlemmar möjlighet att etablera sig online och få konkret stöd att nå ut till nya kunder.

Många småföretagare har inte kapacitet att etablera sig online eller pengar och kanaler att nå ut till sina potentiella kunder. Genom att tjänsten samlar många småföretag på en digital marknadsplats och använder Småföretagarnas erfarenhet och kapacitet att nå ut i digitala kanaler för att marknadsföra görs det möjligt för fler småföretagare att ställa om och överleva i den tuffa affärsmiljö pandemin skapar.

Att hitta nya vägar att nå sina kunder kan vara en nyckel till att inte bara ta sig igenom krisen utan även vara förberedd för en helt ny typ av marknad som kommer att finnas i pandemins spår.

– Landets småföretagare kämpar för att synas och hitta sina kunder. Tack vare samarbetet med Bokadero.se har vi på rekordtid kunnat ta fram en portal där småföretagare enkelt kan lista sig och nå ut. Samtidigt gör vi det enkelt för alla som vill handla av Sveriges småföretagare att hitta rätt företag att köpa av, säger Peter Thörn, Förbundsordförande på Småföretagarnas Riksförbund.

På sidan HittaSmaforetagare.se kan småföretag som är medlemmar i förbundet lägga upp sin företagsprofil och beskriva vad man säljer och de kan presentera upp till 10 unika erbjudande för produkter eller tjänster som man vill belysa särskilt. Sedan är portalen öppen för alla som har ett behov att söka bland de företagsprofilerna efter ett som erbjuder det man behöver, eller lägga upp ett uppdrag som de registrerade företagen sedan kan ge offerter på.

– Vi grundade Bokadero.se för tre år sedan och har hela tiden strävat efter att tillgängliggöra småföretagare och giggare mot beställare av deras tjänster. Det är därför extra roligt att vi genom att anpassa vår plattform, tillsammans med Småföretagarnas Riksförbund, nu kan stödja så många fler av landets småföretagare att nå ut till nya kunder och göra det möjligt för allmänheten att lättare hitta rätt småföretagare att köpa från, säger Jonas Lööw, grundare och VD för Bokadero.se

Tjänsten är gratis för förbundets medlemmar vid lanseringen och fram till 1 augusti som ett stöd under corona-krisen. Vill man vara fortsätta vara sökbar på sidan efter det kostar det 29 sek/mån exkl moms vilket går till drift, support och utveckling av sidan.

 

Om Småföretagarnas Riksförbund

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som har fokus på mikroföretag, dvs småföretag med 1–10 anställda. Förbundets mål är att skapa en enklare, tryggare och mer lönsam vardag för sina medlemmar.

Om Bokadero.se

Bokadero är en oberoende och digital marknadsplats för bokning av professionella tjänster. Både proffs och beställare kan marknadsföra sig själva, eller nyttja sökfunktionen för att hitta ett uppdrag eller ett proffs som passar.

 

För ytterligare information kontakta:
Peter Thörn – Förbundsordförande, Småföretagarnas Riksförbund, peter.thorn@smaforetagarna.se
Jonas Lööw – VD, Bokadero, jonas@bokadero.se

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen