Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Pontus allfixare väckte liv i den gamla entreprenaden

Vi blickar tillbaka på sommarens turné 45 Dagar On Tour där fokus var just att lyfta småföretagare runt om i landet och att lyssna in deras berättelser. Resan bestod av både inplanerade och spontana möten. I Haparanda fick Ingrid ta del av ett spontant samtal med medlemmen Pontus Kallioniemi som driver Elon Bolist.

Precis som många andra i närområdet så är Pontus en ”allfixare” med många ben att stå på. Från början var hans företag en gammal entreprenad som hans farfar byggt upp. Hans pappa tog sedan över men lade ner entreprenaden 1980 för att istället fokusera på att sälja bland annat köksinredning. Pontus och hans bror bestämde sig inte bara för att väcka liv i det gamla utan köpte även upp grannföretaget, gjorde om det till en järnbutik och slog ihop det med sin verksamhet.

På resan genom landet har vi samlat på oss massor av fantastiska historier och berättelser från er småföretagare där ute. Vi är övertygade om att det personliga mötet vi får genom att träffa småföretag på plats i deras egen hemmiljö bidrar till att vi får ovärderliga tankar med oss i vårt fortsatta arbete för att förbättra småföretagarnas villkor. Stort tack till Pontus för att du tog dig tiden att prata med oss!

I samarbete med En Företagares Vardag

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen