Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Projekt Eldsjälar och vår nya Spotifylista

Småföretagarnas Riksförbund presenterar sitt nya projekt: Eldsjälar i Sverige – och en Spotifylista med artister från hela vårt avlånga land!

Vi längtar till den 17 januari klockan 17:00. Då har vi premiär och första mötet med de eldsjälar som är först ut i vår satsning. Är du nyfiken och vill veta mer är du varmt välkommen att skriva ett mail till mig, Ingrid, så återkommer jag! En förutsättning för att vara eldsjäl hos oss är att du är medlem i förbundet. Vi ser gärna att du ”är ditt företag” och vill både dela med dig och ta till dig av kunskap som finns hos eldsjälarna runt om i landet. Det viktigaste är dock engagemang och tillit eftersom vi tillsammans kommer att bygga ett unikt nätverk i Sverige.

Jag älskar musik – i alla dess former och hur och var som helst. Därför har jag skapat en Spotifylista med ett urval av artister som kommer från olika platser i Sverige. På vår hemsida kan du dessutom ta del av både bilder och ordspråk som förhoppningsvis kan hjälpa dig att fylla på med lite goda tankar inför kommande 2021. Vill du vara med och komplettera vår Spotifylista med någon av dina favoriter? Hör av dig!

Sist men inte minst så längtar vi verkligen tills vi kan ses live igen med Attitydresan. Till dess laddar vi inför vår premiär den 17 januari. Hör av dig om du vill veta mer.

Det ska vara enkelt, tryggt och lönsamt att driva företag i Sverige. Med dessa tre viktiga avslutande ord önskar jag er alla en riktigt fin helg och var rädda om er!

Varma hälsningar från Ingrid Ohlsson
Styrelseledamot Småföretagarnas Riksförbund och Projektledare för Attitydresan & Eldsjälar i Sverige.

Här kan du läsa mer om Attitydresan och Eldsjälar samt skicka in dina låtförslaghttps://smaforetagarna.se/attitydresan/

Här är länken till vår Spotifylista:
https://smaforetagarna.se/spotify/

Här når du Ingrid: ingrid.ohlsson@smaforetagarna.se

Prenumerera gärna på Småföretagarnas Vlogg med att fylla i dina uppgifter nedan. Eller lämna gärna oss med ett meddelande om du vill få din småföretagshistoria och företagsvardag berättad.

Projekt Eldsjälar och vår nya Spotifylista

Lönsamt – Gå med Småföretagarnas Riksförbund

DET SKA VARA LÖNSAMT ATT VARA MEDLEM Vi på Småföretagarnas Riksförbund arbetar kontinuerligt för att kostnadseffektivisera småföretagarens vardag. Förutom en stark och samlad politisk röst som driver småföretagares hjärtefrågor får du som medlem i Småföretagarnas Riksförbund tillgång till en rad olika förmåner för att kunna kostnadseffektivisera ditt företagande. Unika förmåner – endast för medlemmar i

Läs mer »
Projekt Eldsjälar och vår nya Spotifylista

Tryggt – Gå med Småföretagarnas Riksförbund

DET SKA VARA TRYGGT ATT VARA SMÅFÖRETAGARE Vi på Småföretagarnas Riksförbund arbetar kontinuerligt för att trygga småföretagarens vardag. Förutom en stark och samlad politisk röst som driver småföretagares hjärtefrågor får du som medlem i Småföretagarnas Riksförbund tillgång till en rad olika verktyg för att kunna trygga din vardag som företagare.   Juridisk rådgivning – för

Läs mer »
Projekt Eldsjälar och vår nya Spotifylista

Enkelt – Gå med Småföretagarnas Riksförbund

DET SKA VARA ENKELT ATT VARA SMÅFÖRETAGARE Vi på Småföretagarnas Riksförbund arbetar kontinuerligt för att förenkla småföretagarens vardag. LÅT OSS PRATA Vi ringer gärna upp dig för ett kort samtal där du får chansen att fråga om vilka verktyg vi har att tillgå och hur dessa kan passa för att förenkla ditt företagande på ett

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen