Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

”Så länge man har passion för det man gör så blir det bra”

Bland säckar och kaffemaskiner träffar Mats entreprenörerna Luis och Reneh som driver kafferosteriet Ziip Coffee. I teamet finns även Robert men eftersom måndag är leveransdag fick han tyvärr inte vara med på film!

Luis, Reneh och Robert har alla tre en stor passion för kaffe och älskar verkligen sitt arbete. Det som började som en hobbyverksamhet har nu växt till en större verksamhet med trogna kunder och bra omsättning. Det har nu gått två år och man planerar att äntligen ta ut sin första lön från bolaget. Anledningen till att de inte tagit ut lön tidigare är att de istället valt att återinvestera i sina maskiner för att verkligen äga allting själva. Framgången och att de tre grabbarna lyckats hålla sams även under en pressad tid beror enligt dem själva på att det finns en grundpassion för arbetet, att de fortsatt jobba stenhårt och att de har stöttat varandra.

Att gänget är stolta över sitt kaffe går inte att missa och vi är väldigt glada att vi fick komma förbi på ett inspirerande besök. Stort tack till Luis, Reneh och Robert för att ni tog er tid. Vi hoppas att ni fortsätter hålla glöden levande och att ni fortsätter leverera kaffe i världsklass!

I samarbete med En Företagares Vardag.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen