Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Så skyddar du din verksamhet mot bedrägeri

Småföretagarnas Riksförbund bjuder in ihop med Coompanion för att berätta om bedrägeribrott och vad som kan göras för att skydda sig. 

Småföretagare runt om i landet utsätts dagligen för bedrägeribrott eller försök till bedrägeribrott. Småföretagare behöver mer än någonsin vara på sin vakt mot bedrägeribrott. Enligt de senaste uppskattningarna belastar kriminalitet närings- och föreningslivet med en kostnad på hela 92 miljarder kronor per år. Det är inte bara ekonomin som påverkas; det är också företagarens personliga trygghet och företagets/föreningens framtid som står på spel. En enkätundersökning visar att nio procent av småföretagare identifierar kriminalitet som det största hindret för deras verksamheter.

För att belysa och adressera utmaningarna arrangerar Coompanion en föreläsning om bedrägeribrott mot småföretagare tillsammans med Småföretagarnas Riksförbund. Du kommer att få insikter om hur du kan skydda din verksamhet och hur du ska agera om du blir drabbad. Och du kommer att få lyssna på två framstående experter inom området:

Caroline Szyber, vice ordförande för Småföretagarnas Riksförbund, kommer att dela med sig av sin syn på otrygghetsfrågor och bedrägerier som ett växande problem för småföretagare. Hon kommer också att diskutera det viktiga arbetet med att påverka politiken och stödja medlemmarna i deras strävan efter säkerhet och trygghet.

Stefan Lundberg, polisanställd med lång erfarenhet som åklagare inom ekobrott, kommer att ta oss igenom den oroande utvecklingen av bedrägeribrott och betona vikten av förebyggande åtgärder. Stefan kommer att ge oss konkreta verktyg för att skydda våra företag och hantera situationen om vi skulle bli drabbade.

Det här är en unik möjlighet att lära dig mer om hur du kan säkra ditt företags framtid och hantera de utmaningar som kommer med dagens affärsklimat.

Anmäl dig nu för att säkra er plats på denna viktiga föreläsning:
ANMÄL DIG HOS COOMPANION

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen