Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Billigare drivmedel för alla småföretagare – 1 krona rabatt per liter

På populär efterfråga har Ghassan Ghaziri styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund gjort det igen. SUPERAVTALET MED Shell / St1 i Sverige är nu tillbaka.

Vi firar tidig julafton med att förlänga det populära superavtalet till årets slut med extra låga priser på drivmedel och nu med gratis dubbel-fika. Du som medlem finner kupongerna till dubbel-fikan genom att logga in här.

Håkan Nilsson från Shell/St1 besökte Ghassan Ghaziri på Småföretagarnas Riksförbund tidigare i år och tecknade på nytt ett avtal som ger alla medlemmar 1 krona rabatt per tankad liter diesel, 65 öre rabatt per liter bensin.

Det här är exceptionella rabatter och Ghassan är återigen väldigt glad över att kunna presentera denna populära förmån för landets småföretagare.

Denna gången gäller förmånen till den siste december 2020. Därefter fortsätter rabatten med 80 öre per liter diesel och 45 öre per liter bensin.

Om du inte redan är medlem i Småföretagarnas Riksförbund kan du bli medlem online direkt via knappen nedan via kort eller fakturabetalning.

Du som redan är medlem kan ansöka om Shells företagskort här för att kunna utnyttja förmånen.

Rabatten gäller både för aktiebolag och enskild firma och är inklusive moms. Om du redan är medlem i Småföretagarnas Riksförbund ansöker du om Shell företagskort enkelt på vår hemsida. På hemsidan går det även snabbt och enkelt att anmäla sig som ny medlem i Småföretagarnas Riksförbund. Inom några dagar har du ditt Shell företagskort i handen! Som befintlig medlem i Småföretagarnas Riksförbund finner du Shell / St1’s online ansökan via denna länk.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen