Småföretagarna når Göteborgs-Posten debatt med konkreta åtgärder!

Erik Sjölander från Småföretagarnas Riksförbund och Nima Sanandaji når ut i Göteborgs-Posten debatt. 

Enligt en ny rapport från Småföretagarnas Riksförbund tar 30 procent av landets småföretagare ledigt mindre än sju dagar under sommaren.  Småföretagares konsekvent höga arbetsbelastning, och brist på semester, innebär en stressituation som inte skulle accepteras om det gällde anställda. Det krävs mindre regelbörda och bättre socialförsäkringar för småföretagare för att detta scenario ska ändras.

Två glasklara åtgärder presenteras våra politiker och beslutsfattare:
1) Utred företagens regelbörda. 2) Anpassa sjukförsäkringar till företagare.

Det råder ingen tveksamhet om att vi på Småföretagarna brinner för att driva konkreta frågor & lösningar direkt mot våra politiker för att förbättra samtliga småföretagares och mikroföretagares villkor!

Varför ska du ansluta dig till Småföretagarnas Riksförbund?

Småföretagarnas Riksförbund driver långsiktiga och aktuella näringspolitiska frågor som ska gynna dig som småföre-tagare med målet att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt för dig att driva din verksamhet. Allt från enstaka frågor runt regelkrångel till större omfattande näringspolitiska krav som en sänkning av arbetsgivaravgifter eller hur pensions- läget ser ut för småföretagare.
Vi är dock inte enbart en organisation som kan föra din och alla småföretagares talan i de politiska korridorerna. Vi finns också där för att stötta dig som småföre-tagare i din vardag.

Konkreta exempel är juridiska frågor där ett medlemskap hos oss ger dig tre kostnadsfria konsultationer per år och att vi upphandlat en online- baserad tjänstepensionslösning special-anpassad för dig som småföretagare. Vi sprider dagligen kunskap och information om hur du kan förbättra din verksamhet och hur du kan driva ditt företag mer effektivt. Vi vill helt enkelt hjälpa dig som medlem hos Småföretagarnas Riksför-bund att bli en bättre företagare – till gagn för dig och dina medarbetare. Det är viktigt för vårt fortsatta arbete och ger dessutom ditt företag konkreta fördelar, att du som småföretagare eller

som planerar att starta företag ansluter dig till Småföretagarnas Riksförbund. Kom ihåg att upp emot 80 procent av alla nya arbetstillfällen skapas av just småföretag, något som är enormt viktigt för Sveriges positiva utveckling och den svenska arbetsmarknaden.

Välkommen att bli en Småföretagare med oss!

Bli medlem redan idag!
ANMÄL DIG HÄR!

 
 

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top