Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Småföretagarnas Riksförbund ger ett sammanhang

Småföretagarnas Riksförbund ger ett sammanhang

Anne-Louise Kroon, från CoOperate Coffice i Söderköping, blev medlem i Småföretagarnas Riksförbund för cirka två år sedan. Som erfaren entreprenör ser hon alla initiativ som sammanför småföretagare som positiva.

– Alla aktiviteter som möjliggör för småföretagare att mötas, utbyta tankar och erfarenheter samt stimulerar till samverkan för gemensam tillväxt ser jag gärna mer av i framtiden, säger Anne-Louise Kroon.

 

Småföretagaren Anne-Louise Kroon vill få Söderköping att växa och hennes verksamhet CoOperate Coffice är en del som vill göra det lättare. Söderköping är en av Sveriges mest företagstäta kommuner, där det finns 1600 bolag på cirka 14 500 invånare.1200 av dem har bara 1-4 anställda, vilket leder till stora behov av att anlita andra företag med mer kompetens. CoOperate Coffice är ett nyetablerat företag som vill bidra till kommunens tillväxt, och är en verksamhet där företagare, oavsett bransch, storlek och inriktning kan mötas för att inspireras och utvecklas. Genom att kartlägga vad företagarna i kommunen känner att de behöver för att utvecklas kunde verksamheten etableras och lägga krut på de ändamålen och bygga upp en mötesplats. Företaget erbjuder även kontorsplatser, konferensrum och medlemskap i flera olika nätverk.

– Vi har ett nära samarbete med kommunen som naturligtvis är väldigt positiva. Söderköping är trots allt en väldigt liten kommun och det är tufft när sådant ett företag behöver för att expandera inte alltid finns tillgängligt inom kommunen. Med CoOperate Coffice har vi nu lyckats attrahera över 40 företag, och även intressenter som Almi och Region Östergötland, att samarbeta och intressera sig för Söderköping.

Det känns otroligt roligt, säger Anne-Louise Kroon.

Inspireras av andra företagare

Anne-Louise har haft en passion för entreprenörskap sedan tonåren. Förutom att ha startat ett flertal butiker har hon också drivit Friskvårdsföretag och arrangerat yoga-klasser samt erbjudit massagebehandlingar. Dessutom har Anne-Louise lång erfarenhet inom inköp- och logistik efter många år som chef på två större industriföretag. Även om Anne-Louise kan se fördelar med att vara anställd skulle hon aldrig byta bort egenföretagandet idag. Som egenföretagare kan det däremot ibland kännas som att man behöver ett tydligare sammanhang, en större kontext att delta i. Anne-Louise Kroon blev därför medlem i Småföretagarnas Riksförbund för cirka två år sedan, framför allt för att kunna nätverka, ta del av intressanta nyheter från medlemstidningen Bra Affärer, samt delta i aktiviteter, events och givande diskussioner kring företagande.

– Jag var bland annat med och fick Småföretagarnas event Attitydresan till Söderköping, vilket var väldigt lyckat. Alla aktiviteter som möjliggör för småföretagare att mötas, utbyta tankar och erfarenheter samt hjälpa varandra är väldigt positiva och jag ser gärna mer av det i framtiden, avslutar Anne-Louise Kroon.

Läs mer om CoOperate Coffice här.

Läs mer om Småföretagarnas medlemsförmåner här

...inspireras av andra småföretagare...

Gå med i Småföretagarnas Riksförbund du också!

Enkelt, tryggt och prisvärt!

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om

Bi

 

Så funkar det!

Alternativ 1: Fyll i formuläret, sätt in 1725 kronor på vårt bankgironummer 255-0481 och ange ditt organisationsnummer i meddelandefältet.

Alternativ 2: Fyll i formuläret för att betala på faktura.

Kostnad för medlemskap:
Medlemsavgiften består av en avdragsgill serviceavgift på 1300:-
+ moms 325:- + medlemsavgift 100:- = Totalt 1725:-/år

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen