Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Stort tack till alla landets småföretagare

Så här på årets sista dag känns det värdefullt att blicka tillbaka och summera. Tyvärr har 2023 innehållit oro flera sätt. Lågkonjunktur, hög inflation och höga materialpriser, energi- och bränslekostnader, matpriser med mera. Vi ser effekter av krig och en orolig omvärld vilket har gjort de senaste åren tuffa då många småföretag knappt har hunnit återhämta sig efter sviterna av pandemin.

Småföretagarnas Riksförbund fortsätter att arbeta för medlemmarnas bästa under dessa förhållanden genom att värna om att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva företag i Sverige.

Tack vare er småföretagares uppfinnesrikedom, entreprenörskap och hårda ekonomiska prioriteringar har ni uthärdat ytterligare ett tufft år. Småföretagarnas Riksförbund vill med stolthet hylla alla de modiga och uthålliga krafter som trots allt har fortsatt att bidra till vårt samhälle.

Vi riktar ett stort varmt tack till alla småföretagare för att ni varje dag ser möjligheter och för alla de jobb ni skapar.

Till alla er som (ännu) inte är företagare. Skänk en tanke till alla dem som med kreativitet och engagemang ger oss en levande omvärld. Författare, artister, bilmekaniker, krögare, glasskioskägare, trädgårdsanläggare, poolbyggare… Överallt finns de hjältar som jobbar stenhårt under året för att ge oss förutsättningar att njuta av ljuset och värmen – livet – som ger den levande staden och bygden.

Sverige fullkomligt flödar av kreativa företagare som håller igång vår vardag genom kreativitet och starkt engagemang för att upprätthålla god service i våra städer, förorter och på landsbygden. Dessa företagare gör att människor klarar vardagen – de driver affärer, kaféer, erbjuder service och tillgänglighet som annars inte hade funnits, och de är dessutom arbetsgivare.

Om ditt företag inte har högsäsong under helgerna så passa på att verkligen logga ut på riktigt, fokusera på dig själv och de nära dig, perioder av hård belastning kräver perioder av återhämtning.

Avslutningsvis vill vi som arbetar med förbundet tacka våra medlemmar för allt stöd under året som varit och önska er en God jul och ett Gott nytt år!

Denna artikel är sedan tidigare publicerad som annonsbilaga i Expressen.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen