STR Service i Landskrona – får hjälp att möta framtiden tack vare ReLoad Skåne

I den blommande trädgården hos STR – Sveriges Trafikutbildares Riksförbund får vi ett fint samtal med Håkan Björklund VD och Lotta Persson operativ chef, kring deras deltagande i ReLoad Skåne.

Båda är överens om att det förändringsarbete som hela branschen står inför är en stor process och att all hjälp behövs. Så passande att ett tips om ReLoad Skåne blev ett startskott för ett samarbete in i framtiden.

– De flesta trafikskolor i Sverige är medlemmar hos oss och vi tillsammans är starka i vårt arbete. Vi utvecklar ett nytt affärssystem för trafikskolor och andra trafikutbildare med nya digitala utbildningsmaterial för alla behörigheter. Vi vill stödja en effektiv körkortsutbildning på en trafikskola med ett nytt digitalt utbildningsmaterial för körkortstagaren, säger Håkan.

– Förändringskommunikation är ett långt ord som också tar lång tid att arbeta med. Lyxen att få en coach som ser det hela utifrån, som hjälper oss med affärsutveckling, vår affärsmodell och vår konceptuella paketering och kan komma med tips, tankar och inspiration framåt kom precis när vi behövde hjälp helt enkelt, säger Lotta.

ReLoad Skåne är i samarbete mellan: Affärskompetens Sverige, Småföretagarnas Riksförbund, SLU och Tillväxtverket

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen