• Vad händer om restriktionerna ska vara ett år till?

Vad händer om restriktionerna ska vara ett år till?

Det ska vara enkelt att ställa om – inte en massa byråkrati!

Vi i Småföretagarnas Riksförbund anser att det skall vara enkelt, tryggt och lönsamt att driva företag i Sverige. När alla kreativa hjärnor ser nya möjligheter i sitt företag, då skall det vara enkelt att ställa om, inte en massa byråkrati!
 
Ingrid Ohlsson, vår styrelseledamot, gästade TV4 Nyhetsmorgon måndagen den 5 oktober 2020 för att prata om kultur- och nöjesbranschen. Bra jobbat Ingrid! 
 
Tryck ”playknappen” nedan för att starta klippet!
Pågående arbete från Ingrid Ohlsson och Småföretagarnas Riksförbund, direkt från barrikaderna,  gällande småföretagarfrågor och kulturbranschen finner du nedan.

Öppet brev till regering och andra beslutsfattare: ”Om ni bara förstod hur många enskilda firmor det står bakom varje produktion”

Nästan hälften av alla företag i Sverige är enskilda firmor. Många av dem är frilansare inom kultursektorn. Man pratar dagligen om aktiebolag som har svårt att få det att gå runt under Corona, men hur mycket har man egentligen lyft den enskilda firman? I detta öppna brev till regering och beslutsfattare kräver man förståelse för enskilda näringsidkare och föreslår ett möte för förändring.

Läs mer »

Vi sammanfattar småföretagarnyheter en gång i veckan och skickar en e-postsummering till dig.

Stå starkare tillsammans

Bli medlem