Välkommen till En Företagares Vardag

[stag_intro]EnForetagaresVardag.se är ett onlinemagasin som publicerar historier från den svenska företagarens vardag. Syftet är att lyfta fram betydelsen av det svenska företagandet, samt att sätta fokus på de olika utmaningarna och svårigheterna som dyker upp.[/stag_intro]

Många har en dröm samt en vision att starta ett litet företag i storstäder, mindre städer samt i glesbygden. En del företag växer och blir stora med ett antal anställda, vilket innebär att många kommer i arbete. En del förblir små med ett fåtal anställda, men lika viktigt för att hålla människor i arbete samt sysselsättning. Och många är vi som håller företagandet i liv i vårt avlånga land!

Hur ser din vardag ut – vad fick dig att starta upp ditt företag, och varför? Vem är du som företagare? Jobbaren, fixaren, livsnjutaren, arvtagaren, utvecklaren?

Alla har vi olika förutsättningar samt värderingar när vi driver våra företag. Men hur sin din vardag ut, och vad gjorde du för att förverkliga din dröm – är det hårt slit eller känns allting som du hade förväntat dig när du startade din verksamhet?

Vad är dina förväntningar på våra politiker och deras syn på en småföretagare? Är regelverket lätt att jobba med? Är arbetsgivaravgifterna för höga? Tycker du att ditt skyddsnät vid sjukdom är tillfredställande?

Frågorna är många, och därför är det viktigt att vi tillsammans lyfter fram vår vardag för att skapa en kunskapsbank, så att politikerna kan ta kloka beslut så våra små företag mår bra samt är välmående!

Varmt Välkomna på en resa genom Sverige, som är fyllt med massor utav Småföretagare.

Varma Hälsningar

img.Signature

Mats Eriksson
Grundare utav En Företagares Vardag

 

img.Signature

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top