Vänligt brev från Maud

Under året som gått eller under de tio månader som Småföretagarnas Riksförbund existerat har vi gång på gång haft anledning att återkomma till Maud Olofsson och hennes uttalanden eller aktiviteter. Vi hyllade henne för de åsikter hon, i Centerns namn, framförde under valrörelsen när det gällde politik för småföretagarna men tvingades också konstatera att hon blev märkligt tyst efter det att Alliansens gemensamma valmanifest kommit ut. Storebror, det nya arbetarpartiet Moderaterna, tillät ingen Centerpolitik i dessa frågor där. Lillasyster fick ställa in sig i ledet.

Det är emellertid tydligt att vår näringsminister har uppmärksammat att vi finns till. När vi officiellt tillskrev henne med begäran att bli remissinstans i näringslivsfrågor dröjde det inte länge förrän vi fick ett vänligt brev med uppskattning och positivt besked i frågan.

Vi tycker att det är ganska strongt att på tio månader nått denna status. Ett förtroende som naturligtvis skall användas på bästa sätt till gagn för våra för närvarande 18 000 medlemmar.

“Hej Leif,

Tack för informationen om Er verksamhet.Vi kommer självklart att i relevanta fall att bereda Er möjlighet att vara remissinstans.

Vi uppskattar det arbete Ni utför för att stärka företagsklimatet i Sverige. Det är viktigt att vi är många som bidrar till detta. Jag ser fram emot ytterligare 4 år av gott samarbete.

Med vänliga hälsningar

Maud Olofsson”

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen