Nedan listar vi ett urval av filmer från Småföretagarnas Riksförbund

“Det har varit en lång resa och den är ännu inte över”

I den förra filmen mötte vi Lars Eriksson som kämpade sig igenom pandemin och fortfarande arbetar i uppförsbacke. Detta är del 2 av 2 som berör de allvarliga följdeffekter som blivit när pandemistöden avslutats och den handlar om restaurang Pyttirian och ägaren Anders Atte.

Läs mer »

Fler 12-månadersverksamheter inom turism- och besöksnäringen

Fjällen är inte längre säsongsbetonad till vintern utan är väldigt trevligt att besöka även sommartid. Många verkar under sin hemestersäsong ha upptäckt Sverige som det fantastiska land det är och Magnus tror att reselättnaderna 2022 kommer ge en lite större konkurrens men att många ändå kommer fortsätta kombinera utlandssemestrar med sverigesemester.

Läs mer »

Holmas Livs – mer än en lanthandel

Mats besöker Holmas Lanthandel i Kangos. Lanthandeln är så mycket mer än enbart en plats att handla på. Det är byns centrum och mötesplats och dessutom ombud för både apotek och systembolag.

Läs mer »

Pontus allfixare väckte liv i den gamla entreprenaden

Vi blickar tillbaka på sommarens turné 45 Dagar On Tour där fokus var just att lyfta småföretagare runt om i landet och att lyssna in deras berättelser. Resan bestod av både inplanerade och spontana möten. I Haparanda fick Ingrid ta del av ett spontant samtal med medlemmen Pontus Kallioniemi som driver Elon Bolist.

Läs mer »

FF Profilreklam satsade på sin digitala närvaro under pandemin

Vi träffar Peter Persson som driver FF Profilreklam och är ordförande för Svensk Branschförening Profil- och Reklamartiklar. Under pandemin tappade hans företag en stor del av sin omsättning men satsade istället på att utveckla sin digitala närvaro och har lyckats dubblera intrafiken digitalt.

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top