Nedan listar vi ett urval av filmer från Småföretagarnas Riksförbund

Vi träffar Anders Nilsson – Lindvallen Restauranger

Mats Eriksson, styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund får träffa Anders Nilsson, entreprenören bakom det 30-åriga och ärorika bolaget Lindvallen Restauranger. Från 160 st i personal, till 75, till 35, till 30 och om några veckor ner till 5 st kvar. Hur överlever man denna pandemi med en sådan utveckling?

Läs mer »

“Verklighetsförankring är det ni behöver där uppe”

Jeanette Bohman är en av de småföretagare som rasar över hur företagare behandlats under pandemin. I denna film bjuder hon in Magdalena Andersson och regeringen till sin verksamhet för att ge den verklighetsförankring som saknas och även bevisa det faktum att alla företagare inte är kriminella.

Läs mer »

Om regeringens agerande: “Det är ett stort, stort svek”

”I början av den här pandemin så stod Stefan Löfven och sa i tv att ”vi kommer inte lämna er i sticket” och det är precis det de har gjort. De har lämnat oss så mycket i sticket, vi får inte en krona i stöd på den här vinbaren – hur skulle vi veta att det skulle komma en pandemi i december 2019? Hur skulle vi veta det?” – Jeanette Bohman, Småföretagare.

Läs mer »

Har regeringen gjort ett aktivt avståndstagande från sina plikter?

När stödpaketen började betalas ut under 2020 vaggades småföretagare in i en tilltro att det fanns hjälp att få och att vi tillsammans skulle rida ur den här stormen. I intervjuerna Mats gör och i de samtal vi på Småföretagarnas Riksförbund får in hör vi dagligen hur människor belånar sina hus, lånar pengar av nära och kära och vaknar med ångest över att inte veta om de kommer lyckas rädda sina företag eller inte.

Läs mer »

Coronastöden som försvann

Myndigheterna fokuserar på att följa otydliga lagar och regler istället för att hjälpa företag att överleva. Statsministern måste nu ta ansvar för den situation som uppstått. Det är dags att prioritera och hålla sina löften så att pengarna i stödsystemen når den grupp företagare som står på gränsen till konkurs.

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top