Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Ellen Friberg

Ellen Friberg  (Norrköping)
Styrelseledamot
ellen.friberg@smaforetagarna.se

Ellen Friberg

Styrelseledamot

Engagerad i förbundet sedan:
2023

Nuvarande roll i Småföretagarnas Riksförbund:
Vald till styrelseledamot 2024

Om Ellen:
Ellen Friberg har en utbildningsbakgrund i systemvetenskap och systemutveckling. Hon har tidigare två mandatperioder i Kommunfullmäktige samt Samhällsbyggnadsnämnd och Barn- och utbildningsnämnd för Liberalerna. Sedan 2022 är hon engagerad i ett fristående politiskt initiativ och personvald till Kommunfullmäktige 2022-2026.

Ellen är egenföretagare sedan 2012 och driver idag konsultverksamhet som stöttar små och medelstora företag vad gäller verksamhetsutveckling, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledning samt informationssäkerhet. Hon driver ett miljönätverk i Östergötland med ca 120 medlemmar, företrädesvis företag och är revisor sedan tre år tillbaka för Nyföretagarcentrum i Söderköping. Hennes främsta fokusområden är Kvalitetsledning, Miljöledning, Arbetsmiljöarbete, Informationssäkerhet, lagstiftning generellt för företag och ISO-standarder.

Kontakta
Ellen Friberg

Har du några frågor till styrelseledamot Ellen Friberg vänligen fyll formulären nedan och specificera gärna varför du vill komma i kontakt med henne.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen