Ingrid Ohlsson

Ingrid Ohlsson (Ängelholm)
tidigare styrelseledamot ~ 22.04.08
ingrid.ohlsson@smaforetagarna.se

Ingrid Ohlsson

Engagerad i förbundet sedan:
2015

Nuvarande roll i Småföretagarnas Riksförbund:
Ansvarig för Attitydresan  och samverkanskoordinator för projektet ReLoad Skåne. Tidigare styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbunds och ansvarig för projeket Eldsjälar. (22.04.08)

Om Ingrid:
Ingrid Ohlson har lång erfarenhet av kultur- och nöjesbranschen och brinner för möten med människor. Tidigare har hon arbetat på Svenska Konsulatet i Los Angeles, som artisförmedlare, arrangör av mässor/event/festivaler, drivit hotell och restaurang, gjort reportageresor till Uganda och producerat en film om Emerich Roth. Hon är även utbildad skrattinstruktör (!).

Sedan många år tillbaka har Ingrid haft många strängar på sin lyra. Idag är hon verksam i sitt företag Hjärtans(G)Hjärna AB som hon grundade 1998. Hennes främsta kompetensområden är som konferencier och moderator, initiativtagare, möjliggörare, nätverksbyggare och projektledare.

Ingrid Ohlsson tackades av för många aktiva år som ordinarie styrelseledamot för Småföretagarnas Riksförbund, 2022.04.08 och fortsätter sitt arbete som “ambassadör” för projektet Attitydresan och samverkanskoordinator för projektet ReLoad Skåne. 

Kontakta
Ingrid Ohlsson

Har du några frågor till Ingrid Ohlsson vänligen fyll formulären nedan och specificera gärna varför du vill komma i kontakt med henne

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen