Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Johan Landehag

Johan Landehag  (Helsingborg)
Styrelsesuppleant
johan.landehag@smaforetagarna.se

Johan Landehag

Styrelsesuppleant

Engagerad i förbundet sedan:
2023

Nuvarande roll i Småföretagarnas Riksförbund:
Vald till styrelsesuppleant 2023

Om Johan:
Johan Landehag är en energisk och engagerad individ som nyligen invaldes i styrelsen som styrelsesuppleant för Småföretagarnas Riksförbund. Genom sitt tidigare arbete nära småföretagare har han upptäckt deras betydelse som grundläggande drivkrafter för Sveriges ekonomi, något som har stärkt hans beslutsamhet att främja deras intressen ännu mer.

Med en unik bakgrund inom bank- och finanssektorn, tillsammans med sin utbildning inom småföretagsekonomi och entreprenörskap, har Johan en djup förståelse för småföretagarnas utmaningar och möjligheter. Nu driver han sitt eget konsultbolag och arbetar med ekonomi, finans, förnybar energi och affärsutveckling.

Johan är en stark förespråkare för småföretagarnas framtid och arbetar oförtrutet för att skapa en bättre och mer gynnsam miljö för dem att verka i. Med sin bakgrund, erfarenhet och entusiasm har han potential att göra skillnad.

Kontakta
JOHAN LANDEHAG

Har du några frågor till styrelsesuppleant Johan Landehag vänligen fyll i formuläret nedan och specificera gärna varför du vill komma i kontakt med honom.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen