Mattias Andersson (Växjö)
Näringspolitiskt ansvarig & Styrelseledamot
mattias.andersson@smaforetagarna.se

Mattias Andersson

Näringspolitisk ansvarig
styrelseledamot

Engagerad i förbundet sedan:
2016

Nuvarande roll i Småföretagarnas Riksförbund:
Näringspolitiskt ansvarig, styrelseledamot, ansvarig för samarbeten med andra branschorganisationer samt förbundets verksamhet avseende utlysningar och projekt.

Om Mattias:
Mattias Andersson har tidigare arbetat inom både skolvärlden och reklambranschen. Hans bakgrund som speciallärare, dekoratör, Sales Production Manager och marknadschef har lett till en bred erfarenhet inom flera områden. Under cirka 20 år var han aktiv politiker med uppdrag som ordförande och styrelseledamot på både kommunal och regional nivå. Han har även 12 års erfarenhet av kommunstyrelsearbete och fullmäktigearbete. 

Idag driver Mattias konsultbolaget Besell AB och beskriver sig som en strategisk, resultatorienterad visionär. Hans främsta kompetenser är organisations- och ledarskapsutveckling, politiskt påverkansarbete, omvärldsbevakning och analyser. Han är också en skicklig debattör och skribent.

Kontakta
Mattias Andersson

Har du några frågor till näringspolitiska ansvarige Mattias Andersson vänligen fyll formulären nedan och specificera gärna varför du vill komma i kontakt med honom

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top