Varsågod, Småföretagarna bjuder på Trygghetspaketet i 2 månader!

Tack för att du är medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Trygghetspaketet är en av de många förmåner som du får ta del av genom ditt medlemskap. Från och med 1 februari omfattas du automatiskt av Trygghetspaketet under förutsättning att du är fullt arbetsför* och Småföretagarnas Riksförbund bjuder på premien i två månader. Trygghetspaketet är ett mycket bra och viktigt grundskydd för dig och din familj.

Trygghetspaketet består av:
• Privatvårdsförsäkring som hjälper dig att snabbt få tillgång till vård – så att du på kortast möjliga tid kommer tillbaka till arbetet.
• Olycksfallsförsäkring ger dig ersättning för kostnader du kan få i samband med ett olycksfall. Du kan också få ersättning om du inte blir återställd, så kallad invaliditetsersättning.
• Livförsäkring som ger dina efterlevande en ekonomisk trygghet – ett engångsbelopp som betalas ut till dina närmaste om du avlider.

Erbjudandet är frivilligt och du har inte förbundit dig att fortsätta med försäkringen. Vill du behålla ditt försäkringsskydd efter sista mars betalar du
premien när den aviseras. Väljer du att inte betala premien avslutas försäkringen per automatik och försäkringsskyddet upphör efter sista mars.
En påminnelse kommer att skickas till dig innan vi genomför annullationen i fall du ändrat dig.

Här kan du läsa mer om Småföretagarnas försäkringar 

Har du frågor och vill prata med någon om våra försäkringar är du välkommen att kontakta kansliet på 042-34 28 50

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top