Småföretagarnas Riksförbund flyttar in på The Park Södra – Skapar hubb för småföretagare

The Park ingår ett partnerskap med Småföretagarnas Riksförbund, för att gemensamt etablera en hubb för småföretagare. Småföretagarnas Riksförbunds arbete för en tryggare, enklare och mer lönsam vardag för småföretagare gör att deras mötesplats på The Park Södra skapar en naturlig plats för småföretagare att mötas på och lyfta småföretagarfrågor.

Det är fantastiskt att få välkomna Småföretagarnas Riksförbund till oss på The Park. Deras närvaro kommer erbjuda ett mervärde till våra medlemmar och med deras kompetens inom branschrelaterade frågor kommer vi verkligen kunna lyfta våra företagare tillsammans,” säger Linda Påhlman, Sales Specialist på The Park.

I och med det officiella samarbetet kommer det framöver arrangeras gemensamma tillfällen för möten, workshops och event, centrerade kring branschrelaterade frågor. Där kommer respektive medlemmar, men också allmänheten, kunna mötas, lära och hitta samarbeten och synergieffekter tillsammans.

Ghassan Ghaziri, styrelseledamot på Småföretagarnas Riksförbund, är också nöjd över att samarbetet nu är officiellt.

“Jag är glad att vi nu etablerar en mötesplats i Stockholm. Med vårt nätverk av 30 000 småföretagare och många medlemsförmåner hjälper vi företagare genom att förbättra deras förutsättningar. Oavsett om det handlar om juridisk rådgivning, förmånliga försäkringar och rabatter eller politisk påverkan så finns vi alltid där för våra medlemmar, både i med- och motvind. Detta, i kombination med vårt näringspolitiska och opinionsbildade arbete kommer främja The Park och dess medlemmar”.

Ghassan Ghaziri
Styrelseledarmot
Småföretagarnas Riksförbund

Småföretagarnas Riksförbund flyttar in på The Park Södra – Skapar hubb för småföretagare

 

 

 

Relaterade länkar

För att kunna hålla nere din kostnader se nedan medlemsförmåner

Spara minst 1750:- med GR8 Solutions

Anpassade telekom lösningar för dina behov som småföretagare. Med över 20 års branscherfarenhet hjälper nu GR8 Solutions medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund med företagets telefoni, utan krångel och kluriga avtal. Det är alltid mest kostnadseffektivt att titta på de egna kraven oavsett om man identifierar sig som: småföretagaren som är alltid är på språng med kontoret

Läs mer »

Peugeot

Upp till 26 % rabatt på Peugeot transportbilar! Du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund har alltså möjlighet att köpa en ny Peugeot personbil och transportbil – till riktigt, riktigt bra pris. Peugeot är ett väletablerat bilmärke på den svenska bilmarknaden och har i dag ett av de bredaste modellprogrammen av både person- och transportbilar.

Läs mer »

Shell

Rabatter på drivmedel för dig som småföretagare. Tanka och betala med ditt Shell Företagskort så får rabatt när du tankar på våra Shell och St1stationer i Sverige. Logga in för att kunna ta nästa steg och söka Shell / St1 företagskort kopplad till rabatterna som man erbjuder medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund. Har du nyligen gått

Läs mer »

PRESSKONTAKT

Caroline Szyber

Vice ordförande
Politiska frågor

Sten Lindgren

Förbundssekreterare
Förbundsrelaterade frågor

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen