Tillsammans i samarbete blir vi starkare

Småföretagarnas Riksförbund och NyföretagarCentrum Sverige har ingått partnersamverkan för att med gemensamma krafter bidra till att fler startar företag och känner stöd under början av sitt företagande.

Respektive organisation har olika kompetenser och kunskap, men en viktig gemensam insikt: utan småföretagen stagnerar Sveriges konkurrenskraft.

NyföretagarCentrums rådgivning ger de nya företagen bättre möjligheter att lyckas.

Småföretagens Riksförbund arbetar för att förbättra villkoren för småföretagen.

  • Det är viktigt att insatserna för nyföretagandet förstärks och att de nya och små företagen ges bättre förutsättningar, säger Harry Goldman, VD NyföretagarCentrum Sverige.
  • Tryggt, enkelt och lönsamt. Det är så vi tycker att det ska vara att starta och driva företag. Det är kul att kunna jobba tillsammans kring dessa viktiga frågor och att vi med gemensamma krafter kan bidra med. För Sverige behöver fler nya företag som är livskraftiga, Ghassan Ghaziri, styrelseledamot för Småföretagarnas Riksförbund.
  • Det är helt avgörande för Sveriges framtid. Det behövs särskilt i ett läge då Sverige riskerar att nu få färre företagare i landet, något som då slår hårt mot Sveriges välstånd, säger Harry Goldman.

Om Småföretagarnas Riksförbund

Småföretagarnas Riksförbund – för dig som strävar efter en tryggare, enklare och mer lönsam vardag som småföretagare.

Med tillgång till ett nätverk av över 30 000 andra småföretagare, en mängd medlemsförmåner och fördelaktig finansiering hjälper vi dig att bli en bättre företagare. Tillsammans med oss får du en enklare, tryggare och lönsammare vardag som småföretagare. Oavsett om det handlar om juridisk rådgivning, förmånliga försäkringar, rabatter på bland annat bränsle, bilköp och hotell, så finns vi alltid där för dig, både i med- och motvind. Sist men inte minst är vi Din röst mot politiken och myndigheterna. Som medlem hos oss får du de bästa förutsättningarna för att bli en nöjd småföretagare.

Om NyföretagarCentrum

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Verksamheten finns i mer än 225 kommuner. Under 2021 har 15 000 personer fått kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning, 8 000 företag har startats. Efter tre år är 84 procent av företagen aktiva, adderas en mentor är överlevnaden 87%; under en procent har gått i konkurs. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. Bakom NyföretagarCentrum står Stiftelsen Svenska Jobs and Society.

Relaterade länkar

För att kunna hålla nere din kostnader se nedan medlemsförmåner

Spara minst 1750:- med GR8 Solutions

Anpassade telekom lösningar för dina behov som småföretagare. Med över 20 års branscherfarenhet hjälper nu GR8 Solutions medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund med företagets telefoni, utan krångel och kluriga avtal. Det är alltid mest kostnadseffektivt att titta på de egna kraven oavsett om man identifierar sig som: småföretagaren som är alltid är på språng med kontoret

Läs mer »

Peugeot

Upp till 26 % rabatt på Peugeot transportbilar! Du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund har alltså möjlighet att köpa en ny Peugeot personbil och transportbil – till riktigt, riktigt bra pris. Peugeot är ett väletablerat bilmärke på den svenska bilmarknaden och har i dag ett av de bredaste modellprogrammen av både person- och transportbilar.

Läs mer »

Shell

Rabatter på drivmedel för dig som småföretagare. Tanka och betala med ditt Shell Företagskort så får rabatt när du tankar på våra Shell och St1stationer i Sverige. Logga in för att kunna ta nästa steg och söka Shell / St1 företagskort kopplad till rabatterna som man erbjuder medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund. Har du nyligen gått

Läs mer »

PRESSKONTAKT

Caroline Szyber

Vice ordförande
Politiska frågor

Sten Lindgren

Förbundssekreterare
Förbundsrelaterade frågor

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen