Småföretagarnas Riksförbund förstärker styrelsen

Nya i styrelsen för Småföretagarnas Riksförbund; fr vä Peter Thörn, Lomma, Mats Eriksson, Stockholm. Till vice ordförande valdes Anne Abraham Marbrandt, Höllviken. Foto: Maria Boborg-Trané.

På Småföretagarnas Riksförbunds stämma i Stockholm den 23 april valdes Anne Abraham Marbrandt, Höllviken, till ny vice ordförande. Samtidigt valdes Peter Thörn, Lomma, till styrelseledamot och Mats Eriksson, Stockholm, till styrelsesuppleant.

Mångårig erfarenhet av företagande

Anne Abraham Marbrandt har mångårig erfarenhet av företagande. Redan som 22-åring startade hon sina tre första företag. Hon är vd för NyföretagarCentrum Öresund, vice ordförande för Svenska förbundet för kvalitet (SFK) och driver bland annat företaget Segway Öresund.

Ledande positioner inom telekomsektorn

Peter Thörn var styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund 2012-2015 och har gedigen kunskap om förbundets verksamhet. Han har grundat flera företag och har haftledande positioner inom telekomsektorn.I dag är han vd i Office-IT Partner Malmö AB.

Utmärkelsen årets lobbyist

Mats Eriksson har i flera år engagerat sig i småföretagarfrågor. Han har drivit den uppmärksammade momsbloggen, numera omdöpt till ”en företagares vardag” och 2011 fick han utmärkelsen årets lobbyist. Mats Eriksson driver företaget Me Konsult och Event´s AB.

Bidrar till starkare förbund

─ Vi är mycket glada för den här förstärkningen i styrelsen, säger förbundsordförande Leif Svensson. Vi har haft ett fantastiskt år med stora framgångar. Nu vässar vi oss ytterligare, både när det gäller informationen till politikerna, om småföretagarnas vardag och verklighet, ett utökat deltagande på mässor och event samt ännu bättre förmånserbjudanden till våra medlemmar.

Leif Svensson
Förbundsordförande Småföretagarnas Riksförbund

För ytterligare information kontakta:

Leif Svensson
Förbundsordförande

E-post:leif.svensson@smaforetagarna.eu

På hemsidan;www.smaforetagarna.se

Vxl; 042 – 34 28 50

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen