Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Pavla Kruzela, coach från Malmö – väljer ReLoad Skåne för att utveckla sig och sitt företag

I mejlet som Pavla fick stod det: ReLoad erbjuder dig att beredda din verksamhet.

Jag tänkte direkt på det digitala, att jag vill lära mig mer och att utvecklingen går så fort. Och det jag uppskattade mest med ReLoad var att jag kände direkt att det var för mig, jag är ju företagare i Skåne, säger Pavla med ett leende på läpparna.

Pavla är ICF-certifierad som mastercoach, arbetar i hela Europa och pratar svenska, engelska och tjeckiska. Att ställa rätt frågor och lyssna på kunderna är mycket viktigt för att jag ska kunna vara behjälplig i deras utveckling och genom ReLoad får jag nu ta ett steg i min egen utveckling säger Pavla. Jag vet efter alla år i min egen verksamhet hur viktigt det är att jobba med hela kroppen, från hjärna och hjärta att det känns rätt i min magkänsla i alla beslut jag tar. Coachen Pavla har genom ReLoad fått en alldeles egen coach.

Annette var väldigt snabb att styra upp mig för att komma i gång med hela programmet så nu kör jag eller skall jag säga vi, jag som coach har ju fått en egen coach, som ställer rätt frågor och ”puffar” hela mig i rätt riktning.

ReLoad Skåne är i samarbete mellan: Affärskompetens Sverige, Småföretagarnas Riksförbund, SLU och Tillväxtverket

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen