ICC – Internationella Handelskammaren

Småföretagarnas Riksförbund är nu medlem i ICC. Som representant för över 30 000 småföretag är vi med och stärker småföretagarperspektivet i ICC:s arbete. Detta gör att våra medlemmar nu får fler möjligheter att engagera sig direkt i företagsfrågor som gäller internationell handel.

– Vi ser att mycket av de spelregler som idag styr bolagen sätts utanför landets gränser. Då är det viktigt att vara med där för att kunna lyfta fram våra medlemmars behov. Det gäller både på internationell nivå vid själva beslutsfattandet, och då besluten tillämpas på lokal nivå så att man inte övertolkar eller gör det snävare hos oss än i andra länder. Därför tycker vi att det är jätteroligt att vara med i ICC och föra den talan och vara med i dialogen, säger Peter Thörn som är ordförande i Småföretagarnas Riksförbund.

Klicka här för att läsa mer om vårt arbete med ICC

Genom vårt samarbete med ICC Sverige har nu även medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund samma möjligheter att engagera sig och att utnyttja rabatter och inbjudningar som direktmedlemmar i ICC. Läs mer om förmånen här: FÖRMÅN ICC

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top