Srf konsulterna

Nytt samarbete mellan Srf konsulterna och Småföretagarnas Riksförbund

I april har ett nytt samarbete mellan Srf konsulterna och Småföretagarnas Riksförbund inletts. Syftet med samarbetet är att skapa ytterligare medlemsnytta för medlemmarna i de båda organisationerna. Via samarbetet kommer man gemensamt att arbeta med att påverka beslutsfattare i viktiga frågor för att skapa bättre förutsättningar för småföretagen.

  • Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön.
  • Srf konsulterna grundades 1936 och verkar för en sund branschutveckling med fokus på nytta för företag och samhälle.
  • Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation, branschinformation och ett stort utbud kurser med landets bästa lärare.
  • Srf konsulterna har 5 500 medlemmar, varav 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som hjälper 330 000 svenska och utländska företag att utvecklas.
  • Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för rätt kompetens, erfarenhet och affärsnytta. Genom auktorisationen tydliggörs kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för företagen.

ETT SAMTAL OM SMÅFÖRETAGANDE
Srf konsulterna

Vill du veta mer om hur Småföretagarnas Riksförbund och Srf konsulterna samarbetar? I ett samtal om småföretag möts Peter Thörn, Ordförande Småföretagarnas Riksförbund, och Mikael Carlson, Rådgivningsexpert på Srf konsulterna, för att diskutera gemensamma beröringspunkter som är till nytta för näringslivet och företagare i Sverige.

Klicka HÄR för att se filmen.
Klicka HÄR för att läsa mer om den medlemsförmån Srf konsulterna erbjuder tillsammans med Småföretagarnas Riksförbund.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top