Srf konsulterna

Nytt samarbete mellan Srf konsulterna och Småföretagarnas Riksförbund

I april har ett nytt samarbete mellan Srf konsulterna och Småföretagarnas Riksförbund inletts. Syftet med samarbetet är att skapa ytterligare medlemsnytta för medlemmarna i de båda organisationerna. Via samarbetet kommer man gemensamt att arbeta med att påverka beslutsfattare i viktiga frågor för att skapa bättre förutsättningar för småföretagen.

  • Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön.
  • Srf konsulterna grundades 1936 och verkar för en sund branschutveckling med fokus på nytta för företag och samhälle.
  • Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation, branschinformation och ett stort utbud kurser med landets bästa lärare.
  • Srf konsulterna har 5 500 medlemmar, varav 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som hjälper 330 000 svenska och utländska företag att utvecklas.
  • Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för rätt kompetens, erfarenhet och affärsnytta. Genom auktorisationen tydliggörs kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för företagen.

ETT SAMTAL OM SMÅFÖRETAGANDE
Srf konsulterna

Vill du veta mer om hur Småföretagarnas Riksförbund och Srf konsulterna samarbetar? I ett samtal om småföretag möts Peter Thörn, Ordförande Småföretagarnas Riksförbund, och Mikael Carlson, Rådgivningsexpert på Srf konsulterna, för att diskutera gemensamma beröringspunkter som är till nytta för näringslivet och företagare i Sverige.

Klicka HÄR för att se filmen.

Kunskapsdelningar från Srf konsulterna

Srf konsulterna

Var rädd om din F-skatt!

Man får alltid höra att företagen ska vara rädd om sin F-skatt. Men varför då? I den här artikeln beskrivs vilka konsekvenser det får för företaget om det blir av med sin F-skatt och framför allt vad det innebär för kunderna. När behöver företaget F-skatt?Ett företag som har F-skatt betalar själv sin preliminärskatt och sociala

Läs mer »
Srf konsulterna

Reseavdrag 2023

Turerna är många kring reglerna för arbetsresor. I somras beslutade riksdagen om ett nytt system, som den nytillträdda regeringen aviserade att man skulle dra tillbaka. Sedan kom en tredje variant på beslutslistan hos riksdagen. Det är inte alltid lätt att hänga med. I våras beslutade riksdagen att det avdrag privatpersoner kan göra för arbetsresor i

Läs mer »
Srf konsulterna

Julgåvor till de anställda – vad gäller i år?

Julgåvor till de anställda – vad gäller i år? Vi närmar oss jul och det är kanske dags för den traditionsenliga julklappen till de anställda. Vad finns det för begränsningar för att gåvan ska vara skattefri för de anställda? Vad gäller för avdragsrätten för arbetsgivaren? Kan arbetsgivaren i stället skänka en gåva till en välgörenhetsorganisation?

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen