Stå starkare
tillsammans

Småföretagarnas Riksförbund står på småföretagarnas sida när ingen annan gör det. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund stöttar du arbetet tillsammans med andra i liknande situation som dig själv, för att underlätta företagandet i Sverige.

Frisör

småföretagare

Konditor

Småföretagare

Åkare

Småföretagare

Florist

Småföretagare

Snickare

småföretagare

Redovisning

Småföretagare

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som både har skapats av och drivs av aktiva småföretagare. Utan småföretagare stannar Sverige. Med 32 000 medlemmar bakom oss har förbundet stor insyn i småföretagarnas behov av en mer enkel, lönsam och trygg vardag. I motvind som medvind är det viktigt att kunna samla gemensamma krafter och tillsammans påverka för bättre villkor.

BLI MEDLEM - STÅ STARKARE TILLSAMMANS

Genom att bli medlem, liksom många andra i din situation, ser du till att bli lyssnad på. I motvind som medvind för vi, som förbund, Sveriges småföretagares talan när det rör sig om de viktigaste vardagsproblem som småföretagare brottas med.

FYLL I NEDAN FORMULÄR FÖR ATT BLI MEDLEM

Medlemskap

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så funkar det!

Alternativ 1:

Fyll i formuläret, sätt in 1725 kronor på vårt bankgironummer 255-0481 och ange ditt organisationsnummer i meddelandefältet.

Alternativ 2:

Fyll i formuläret för att betala på faktura.

Kostnad för ett medlemskap består av:

en avdragsgill serviceavgift på 1300:-
+ moms 325:-
+ medlemsavgift 100:-

Totalt 1725:- / år

Observera att Småföretagarnas Riksförbund INTE är en arbetslöshetskassa.

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om. Enkelt, tryggt och prisvärt!

💡 En stark röst som förbättrar villkoren för ditt företag. 💡 Gratis juridisk telefonrådgivning – Vi kopplar direkt. (3 x 30 min. per år) 💡 Medlemstidningen Bra Affärer, fyra gånger om året. Ger tips, råd och inspiration 💡 Tillgång till rätt försäkringsskydd – enkelt och prisvärt! 💡 Ett stort paket av medlemsförmåner 💡 Blanketter för nedladdning, Manual för bluffakturor, FAQ mm. 💡 Veckans varningslista 💡 Möjlighet att ansluta dig till en unikt nätverk & Facebookgrupp 💡 UTÖKADE MEDLEMSFÖRMÅNER:  ➡ Coachning och affärsutveckling för dig som medlem. ➡ Bygg Business – Boken som guidar dig och ditt företag till varaktig framgång ➡ Hitta din småföretagare – En unik listningstjänst för ditt företag där du kan skapa affärsmöjligheter.

VI Förstår
SMÅFÖRETAGARE

Det är nu mer viktigt än någonsin att ansluta sig till en organisation som förstår småföretagare. Hos oss får du den hjälp och information du behöver för att kunna driva ditt företag på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

Är entreprenörer galna piloter?

"

Brun // Qvist

Bygg Business

Som småföretagare är man som pilot som av sin egen raket. Man måste hålla reda på bränsle och acceleration spakar. Vi hjälper och guidar dig och ditt företag för att lättare bygga eller utveckla din business med handfasta råd från E. Anders Brun & U. Göran Qvist. Din guide till varaktig framgång i motvind som medvind.

Företagasutveckling

BYGG BUSINESS

Företagslistning

SKAPA AFFÄRER

Stå starkare tillsammans

Bli medlem